foto: Instagram/catherinezetajones
79 gadus vecais Maikls Duglass parāda muskuļus brīvdienu braucienā kopā ar sievu un bērniem
Maikla Duglasa un Ketrīnas Zetas-Džounsas ģimene Ziemassvētku brīvdienas pavada Indijā.
Slavenības
2023. gada 29. decembris, 06:48

79 gadus vecais Maikls Duglass parāda muskuļus brīvdienu braucienā kopā ar sievu un bērniem

Jauns.lv

Holivudas aktieris Maikls Duglass un viņa sieva aktrise Ketrīna Zeta-Džounsa kopā ar bērniem Ziemassvētku brīvdienās devušies tālā ceļojumā.

Ketrīna Zeta-Džounsa un Maikls Duglass Ziemassvētku brīvdienas pavada Indijā. Aktieru pāris eksotiskajā ceļojumā līdzi ņēmis arī abus savus bērnus meitu Kerisu un dēlu Dilanu. Filmas “Zorro maska” zvaigzne ģimenes ceļojumu dokumentējusi savā “Instagram” kontā.

54 gadus vecā velsiešu aktrise arī atklājusi noslēpumu, kā viņai izdodas tik brīnišķīgas un jautras ģimenes bildes. Veiksmīgo fotogrāfiju panākumu atslēga esot viņas selfiju nūja!

Pie trim fotogrāfijām, kur redzama Zeta-Džounsa un viņas ģimene, aktrise jautri pierakstījusi: “Muļķošanās ar selfiju nūju.”

Pirmajā fotogrāfijā visi četri skatās augšup uz tālruņa kameru. Kamēr Kerisa ar pirkstiem rāda miera zīmi, centrālo vietu fotogrāfijā ieņem viņas tēvs Maikls Duglass. Aktieris smaida no vienas auss līdz otrai un demonstrē savus muskuļus.

foto: Instagram/catherinezetajones

Otrajā bildē Ketrīna rāda mēli kamerai, bet trešajā iepozē kopā ar abiem bērniem, parādot, cik visa ģimene ir saliedēta un arī naska uz jokošanos.

foto: Instagram/catherinezetajones

Fotogrāfijas uzņemtas senajā drupu pilsētā Hampi, kas iekļauta UNESCO Pasaules mantojuma vietu sarakstā Indijā. Daloties ar fotogrāfijām savos “Instagram” mazajos stāstos, Ketrīna paskaidrojusi: “Hampi, Indija. Neparasts piedzīvojums.”

Duglasu ģimene Indijā viesojas jau vairāk nekā nedēļu, un šajā laikā ir apmeklējusi tempļus, pavisam tuvu sastapusi ziloņus un baudījusi atpūtu pie baseina.

Nav šaubu, ka brīvdienu ceļojums Ketrīnai un Maiklam ir ļoti īpašs, jo dod iespēju pavadīt kvalitatīvu laiku kopā ar bērniem, kuri šobrīd uzsākuši patstāvīgu dzīvi prom no vecāku mājām.

Kerisa 2021. gadā absolvēja vidusskolu un šobrīd ir starptautisko attiecību un kino studente Brauna universitātē. 20 gadu vecā jauniete ir ļoti strādīga. Viņa ir līdzpriekšsēdētāja vienīgajam Brauna klubam, kura mērķis ir vairot izpratni par pārtikas sistēmām un to ietekmi uz klimata pārmaiņām.

23 gadus vecais Dilans pagājušā gada maijā absolvēja Brauna universitāti, kur ieguva grādu politiskajās zinātnēs.  

Maikls Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa ar meitu Kerisu apmeklē 76. Kannu kinofestivālu

gallery icon

Maikla Duglasa un Ketrīnas Zetas-Džounsas ģimene

gallery icon

Ketrīnas Zetas–Džounsas un Maikla Duglasa ģimenes dzīve

gallery icon