Slavenības
2023. gada 15. decembris, 09:55

Basketbolists Žanis Peiners sievai mīlestībā atzinies tikai bildinājuma brīdī

Jauns.lv

Raidījuma "Kad viņas satiekas" studijā dāmas uz sarunu aicinājušas iedvesmojošu un atraktīvu pāri - Alīnu un Žani Peinerus. 2021. gada vasarā pāris svinēja greznas un skaistas kāzas.

Atminoties vienu no laimīgākajiem dzīves notikumiem, viņi dalās savās izjūtās par to, kas mainījās pāra attiecībās pēc šī notikuma. Kā izrādās, kāzas bija pirmā reize, kad Žanis sievai veltīja maģiskos vārdus - "Es tevi mīlu!".

Basketbolists Žanis Peiners un viņa sieva Alīna beidzamo gadu laikā baudījuši laisku dzīvi, ceļojot apkārt pasaulei, parādot savu luksusa dzīvesveidu. Viens no skaistākajiem notikumiem dzīvē ir kāzas, kas atraktīvajam pārim bija ne mazāk ekskluzīvas un greznas, pulcējot daudzas zināmas personības.

Tā precējās Žanis un Alīna Peineri

Jāvārdu viens otram 2021. gada 17. jūlijā teica basketbolists Žanis Peiners un kādreizējā skaistumkaraliene, tagad kāzu tērpu dizainere Alīna Matvejeva. ...

gallery icon

Sarunas laikā ar raidījuma vadītājām pāris atklāja dažus interesantus notikumus no kāzām, kā piemēram, draugi viņiem bija uzdāvinājuši jaunus "iPhone", taču Žanis nav šī zīmola fans, tāpēc pēc kāzām telefoni uzreiz pārdoti. Taču dāmas vairāk izbrīnīja fakts, ka līdz pat bildināšanai Žanis nebija Alīnai atzinies mīlestībā.

“Žanis līdz pat bildināšanas brīdim neteica, ka mani mīl. Sanāk, kādus astoņus gadus!” tā atklāja Alīna.

Kā izrādās, sportista ģimenē nav pieņemts atklāt savas jūtas un būt emocionālam: "Man ģimenē nekad tā nebija teikuši, un es laikam tā biju audzināts, un es visu laiku domāju, ka to es pateikšu, kad bildināšu vai kāzās!”