foto: instagram.com/maxgalkinru
Vai Alla Pugačova atkal gatavojas pārcelties?
Maksims Galkins un Alla Pugačova ar bērniem.
Slavenības
2023. gada 13. decembris, 21:27

Vai Alla Pugačova atkal gatavojas pārcelties?

Jauns.lv

Dziedātāja Alla Pugačova ar tuviniekiem pusotru gadu dzīvoja Izraēlā, bet saistībā ar situācijas saasināšanos oktobrī pārcēlās uz Kipru. Pašlaik Pugačova un viņas vīrs Maksims Galkins ar bērniem dzīvo paši savos apartamentos dzīvojamā kompleksā Limasolā. Pēc nekustamā īpašuma iegādes šajā valstī Liza un Harijs varēja saņemt Eiropas pases.

Alla Pugačova secinājusi, ka viņai nepiestāv Kipras klimats. Dziedātājai sākušas stipri sāpēt kājas, kā arī saasinājušās problēmas ar sirdi. Vietējie iedzīvotāji saka, ka no maija līdz oktobrim Kiprā ir ļoti karsts, bet ziemas mēnešos augstā mitruma dēļ pēc sajūtām ir ļoti auksts, raksta ārvalstu mediji.

Oktobra beigās Londonā ar koncertu viesojās Maksims Galkins. Pēc atgriešanās viņš sarīkoja ģimenes apspriedi, kurā Alla izteica vēlmi ātrāk pārcelties uz Lielbritāniju. 

Kā izrādījās, primadonna patiešām toreiz šo braucienu īstenoja. "Pugačova tur nodarbojās nevis ar ballītēm, bet savrupmājas piemeklēšanu, uz kurieni plāno pārvest savu ģimeni pēc Jaungada svinībām. Alla mums teica, ka viņi ar Maksimu vēlas, lai viņu dvīņi Harijs un Liza mācītos Londonā. Viņu ģimenei Londona nav sveša pilsēta. Tur mācījies un daudzus gadus dzīvo Kristīnes Orbakaites jaunākais dēls Denijs Baisarovs. Puisim tur ir savs dzīvoklis, ko viņam uzdāvināja tēvs, uzņēmējs Ruslans Baisarovs," medijiem stāstījis primadonnas draugs.

Alla Pugačova kopš 80. gadiem ar lielām simpātijām izturas pret Londonu. Viņa pat vēlējusies uz turieni pārcelties. Pēc Pugačovas iniciatīvas viņas meita Kristīna Orbakaite 1991. gadā aizbrauca uz Londonu, kur dzemdēja dēlu Ņikitu Presņakovu.