foto: Kirby Lee-USA TODAY Sports/Sipa USA/ Vida Press
Ozijs Osborns paziņo, ka vairs neuzstāsies, ja būs pastāvīgi jāpaliek ratiņkrēslā
Viena no retajām uzstāšanās reizēm aizvadīto pāris gadu laikā – 2022. gada 8. septembrī Bufalo “Bills” un Losandželosas “Rams” amerikāņu futbola spēles starplaikā Losandželosā.
Slavenības
2023. gada 28. novembris, 06:26

Ozijs Osborns paziņo, ka vairs neuzstāsies, ja būs pastāvīgi jāpaliek ratiņkrēslā

Jauns.lv

Rokeris Ozijs Osborns salīdzinājis sevi ar Filu Kolinsu, sakot, ka viņiem abiem ir gandrīz vienādas problēmas.

Ozija Osborna fani ir sagrauti, jo dziedātājs veterāns atklājis, ka plāno atteikties no turpmākas uzstāšanās koncertos, ja esošo veselības problēmu dēļ būs spiests pastāvīgi uzturēties ratiņkrēslā un nevarēs no tā izkāpt.

Ozijs Osborns ratiņkrēslā. 2023. gada 14. novembris

gallery icon

Intervijā izdevuma “Rolling Stone” britu izdevumam 74 gadus vecais rokeris paziņojis: “Es nekāpšu tur [uz skatuves] un nebūšu nepilnīgs Ozijs, kas meklē līdzjūtību.” Viņš paskaidrojis, ka neredz jēgu uzstāties koncertos, sēžot ratiņkrēslā.

foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID/ Vida Press
Ozijs Osborns ar sievu Šāronu Osbornu šā gada 7. septembrī Beverlihilsā.

Dziedātājs salīdzinājis sevi ar Filu Kolinsu, sakot, ka viņiem abiem ir gandrīz vienādas problēmas, un piebildis: “Viņš tur kāpj ratiņkrēslā! Bet es to nespēju.”

Iepriekš “Page Six” atklāja, ka dziedātājs slimo ar Pārkinsona slimību jau kopš 2003. gada, taču viņš savu diagnozi publiskoja tikai 2020. gadā.

foto: MEGA / Vida Press
Ozijs Osborns šā gada februārī pēc mugurkaula operācijas un paziņojuma, ka šogad nedosies turnejā pa Lielbritāniju un Eiropu, kā tas iepriekš bija plānots..

Kopš 2020. gada Ozijs uzstājas reti. Kopš savas diagnozes publiskošanas viņš uz skatuves kāpis vien divas reizes – vienu Birmingemā (Anglijā) un otru Losandželosā (ASV).

Viņa pēdējā pilnas programmas uzstāšanās bija 2018. gadā.