Skandalozais šovmens piedāvā Pugačovai atdot atpakaļ pili. Tikai viens pikants nosacījums!
Stass Bareckis (ekrānuzņēmums no "X")
Slavenības
2023. gada 4. novembris, 20:53

Skandalozais šovmens piedāvā Pugačovai atdot atpakaļ pili. Tikai viens pikants nosacījums!

Jauns.lv

Skandalozais krievu šovmens Stass Bareckis, kurš savulaik nopirka krievu estrādes dīvas Allas Pugačovas Piemaskavas pili, ir gatavs to atdot iepriekšējai īpašniecei. Tikai tāds sīkums, lai šķiras no komiķa Maksima Galkina un apprec viņu pašu.

Ciemos Pugačovas un Galkina pilī Grjazi ciemā

Rašistu melu kanāli, lai ieriebtu no Krievijas uz Izraēlu emigrējušajai krievu estrādes primadonnai Allai Pugačovai un viņas vīram, humoristam Maksimam ...

gallery icon

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils Piemaskavas ciematiņā Grjazi.

gallery icon

“Mēs viņai atdosim pili, ja viņa gribēs atpakaļ,” Bareckis izteicās izdevumam “360”. “Vai nu lai samaksā ķīlu vai lai apprec mani.”

Bareckis sacīja, ka šobrīd Pugačova lūdz, lai īpašumu noformētu uz viņas vārda. “[Darījuma noteikumi bija] ķīla, praktiski 250 miljoni rubļu. Es jau sen zināju, ka viņa grib apturēt šo darījumu, jo mēs tur sen būtu izveidojuši krematoriju.”

Viņš apgalvoja, ka Pugačova atgriežas Krievijā uz visiem laikiem, jo šķiras ar Galkinu. “Viņa atbrauca uz visiem laikiem, viņa grib šķirt laulību ar Galkinu. Man ir informācija,” stāstīja Bareckis.

Tiesa, Bareckis ir slavena balamute, un viņa apgalvojumi nesakrīt ar citu personu sniegto informāciju.

Ja  ziņots, ka Pugačova ceturtdien vakarā caur kontrolpunktu Pleskavas apgabalā iebrauca Krievijas teritorijā. Tur viņa iekāpa vilcienā un piektdien agri no rīta ieradās savā pilī Maskavas apgabala Odincovas rajona Grjazu ciemā, kur jau iepriekš bija sākusies gatavošanās viņas vizītei.

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon

Pugačovas un Galkina bērnu astotās dzimšanas dienas svinības

gallery icon

Kā medijam "SHOT" pastāstīja kāds dīvai tuvs avots, viņa ieradās, lai sastādītu papildu testamentu un paņemtu visus ar bērniem saistītos dokumentus, ko ģimene nebija paņēmusi līdzi pēdējā vizītē. Turklāt dziedātājas apkārtējie uzskata, ka Alla Borisovna centīsies palīdzēt vīram atrisināt jautājumu par ārzemju aģenta statusa anulēšanu.

Pēc avota teiktā, Alla Pugačova jau sen visu savu īpašumu novēlējusi saviem jaunākajiem bērniem. Bet Grjazas ciematā netālu no Maskavas esošās pils īpašnieks joprojām ir viņas "ārzemju aģents" - vīrs Maksims Galkins. Vispirms dziedātājai ar notāru jāatrisina daži jautājumi, kas saistīti ar šīs pils mantošanu viņu bērniem. Viņas mērķis bija arī daži dokumenti bērniem, kas nepieciešami, lai pabeigtu pārcelšanās procesu uz viņu jaunajiem apartamentiem Limasolā, Kiprā.

Pugačovai un Galkinam ir divi 10 gadus veci bērni (dvīņi Harijs un Ļiza). Pēc kara sākuma Ukrainā ģimene kopā ar viņiem pārcēlās uz Izraēlu. Bet Izraēlas un Palestīnas karš, kas sākās 7. oktobrī, lika viņiem pārcelties uz Kipru (lai gan šī informācija vēl nav apstiprināta).

Pavasarī Bareckis paziņoja par saviem vērienīgajiem plāniem šajā Grjazu pilī. “Mēs plānojam pilī izveidot milzīgu vienotu apbedīšanas centru un pasaulē vislielāko krematoriju. Grasāmies tur izveidot kolumbāriju un kapliču sistēmu. Tur ir ļoti daudz mazu telpu, mēs tās pārdosim cilvēkiem, kuri šīs istabas ir gatavi pārveidot kapličās,” toreiz viņš teica izdevumam “lenta.ru”.

Viņš ar kolēģiem grasās arī ražot un pārdot apzeltītus zārkus un greznu atribūtiku. “Mēs pašā sākumā paziņojām, ka tas būs elitei,” viņš sacīja, piebilstot, ka nodarbosies arī ar “kapu labdarību” — izdalīs parastajiem cilvēkiem vienkāršus zārkus un sniegs juridiskas konsultācijas apbedīšanas jautājumos.

Bareckis pilī vēlas arī atvērt Krievijas apbedīšanas vēstures muzeju, stāstot par apbedīšanas paradumiem kopš Ivana Bargā laikiem XVI gadsimtā.

“Tur neviens negrasās dzīvot. Varbūt tikai es,” izteicās Bareckis. “Mēs sen gribējām nopirkt pili. No valsts nopirkt pili ir nereāli, var tikai nomāt 50 gadus. Mūs šāda sistēma neapmierina, tādēļ nolēmām nopirkt privātu pili. Tieši šī mums der, jo Allai Borisovnai ir daudz telpu, ļoti labi ir attīstīta pagrabu sistēma, un ir zema temperatūra — viss, kas nepieciešams apbedīšanas biznesam.”

Apbedīšanas bizness Bareckim nav gluži svešs — jaunībā viņš strādāja arī par kapraci, vēlāk iesaistījās šovbiznesā un dažādos skandālos. Pēdējos gados izpelnījās uzmanību ar demonstratīvu dolāru un sava BMW automobiļa dedzināšanu, kā arī apgalvojumiem, ka viņš ir ekscentriskās zviedru vides aktīvistes Grētas Tūnbergas tēvs.