foto: BACKGRID/ Vida Press
Princese Ketrīna atkal kļuvusi par tanti. Brālim un viņa sievai piedzimis mantinieks
Velsas pirncese Ketrīna.
Slavenības
2023. gada 28. oktobris, 07:01

Princese Ketrīna atkal kļuvusi par tanti. Brālim un viņa sievai piedzimis mantinieks

Jauns.lv

Princeses Ketrīnas brālis Džeimss Midltons un viņa sieva Alizē šā gada jūlijā paziņoja, ka ir pirmā bērna gaidībās. Tagad abu mantinieks nācis pasaulē un britu karaļnama fani soctīklos sirsnīgi sveic Ketrīnu, kura atkal kļuvusi par tanti, bet viņas bērni ieguvuši jaunu brālēnu vai māsīcu. Mazā Midltona dzimums pagaidām vēl nav atklāts.

Britu karaļnama fani pauduši prieku par to, ka princeses Ketrīnas brālis Džeimss Midltons kopā ar sievu Alizē Tevenē sagaidījuši pasaulē savu pirmdzimto.

Džeimss Midltons un Alizē Tevenē

gallery icon

Izdevums “Express Daily” rakstīja, ka Džeimss Midltons un Alizē pirms dažām dienām manīti Notinghilas rajonā Londonā pastaigājamies kopā ar mazuli ratiņos.

Džeimsa bērns, kura dzimums pagaidām netiek atklāts, ir brālēns vai māsīca Ketrīnas Midltones un prinča Viljama trīs bērniem – princim Džordžam, princesei Šarlotei un princim Luisam.

Par Džeimsa Midltona un Alizē Tevenē mantinieka nākšanu pasaulē ziņojis arī izdevums “Page Six”.

Kāds no karaļnama faniem, reaģējot uz priecīgo ziņu, komentējis: “Vēlu viņiem visu to labāko. Brīnišķīga ziņa.”

“Sūtu šim skaistajam pārim apsveikumus ar bērniņa ienākšanu. Šķiet, ka Midltoni ir burvīga, cieša un tuva ģimene, un tas ir kaut kas tāds, ko par naudu nevar nopirkt,” komentēja cits fans un piebildis: “Esmu pārliecināts, ka princis Džordžs, princese Šarlote un princis Luiss, kā arī Pipas trijotne būs ļoti priecīgi par vēl vienu brālēnu/māsīcu viņu skaistajā ģimenē.”

Džeimss Midltons un viņa „suņu velosipēds”

gallery icon

Trešais rakstīja: “Alizē ir tik skaista! Prieks par viņiem un viņu jaundzimušo!”

Atgādināsim, ka princese Ketrīna ir tante arī savas jaunākās māsas Pipas Midltones-Metjūsas un viņas vīra Džeimsa Metjūsa trim bērniem – Arturam Maiklam Viljamam (5), Greisai Elizabetei Džeinai (2,5) un Rouzai Luīzei Viktorijai (1,5).

Pipa Midltone ar vīru un trim bērniem bauda brīvdienas Sentbārtas salā 2023. gada februārī

gallery icon

Pipa Metjūsa (Midltone) ar vīru Džeimsu Metjūsu un brāli Džeimsu Midltonu princeses Eiženijas kāzās - dažas dienas pirms Pipas dzemdībām

gallery icon

Kembridžas hercogienes māsas Pipas Midltones kāzas ar miljonāru Džeimsu Metjūsu

Kembrižas hercogienes Ketrīnas māsa Pipa Midltone sestdien Anglijas lauku baznīcā apprecējās ar miljonāru Džeimsu Metjūsu.

gallery icon