Viesi ierodas uz Sky&More modes šovu "Heal the world"

Piektdien, 6. oktobra vakarā mākslas un modes mīļotāji ieradās iepirkšanās centrā Sky&More uz "Fashion&Show" modes skati, kam dots nosaukums "Heal ...

gallery icon
Sarkanais paklājs
2023. gada 7. oktobris, 10:07

FOTO: Ozoliņš, Silova un daudzi citi bauda Sky&More modes šovu "Heal the world"

Jauns.lv

Piektdien, 6. oktobra vakarā, mākslas un modes mīļotāji ieradās iepirkšanās centrā Sky&More uz "Fashion&Show" modes skati, kam dots nosaukums "Heal the world". Elegantais un izsmalcinātais sarkanā paklāja pasākums tika aizvadīts ar ierobežotu viesu skaitu.

Rīkotāji norāda, ka tas ir dramatiski iespaidīgākais un tehniski sarežģītākais modes un mākslas šovs Baltijā. Krāšņais modes notikums atspoguļoja modes un mākslas sinerģiju iespaidīgā un pārsteigumiem bagātā priekšnesumā.

foto: Juris Rozenbergs
Viesu vidū bija arī Sandis Ozoliņš, Maija Silova, kā arī Kašers ar vīru.

Pasākumā 80 mākslinieki uz skatuves izspēlēja muzikālu un horeogrāfisku stāstu trīs cēlienos par katra cilvēka personīgo atbildību pret apkārtējo pasauli un vienam pret otru, ar savu sniegumu ieraujot pasākuma viesus nepārtrauktas enerģijas virpulī.

Jauns.lv novēroja, ka viesu vidū bija latviešu hokeja leģenda Sandis Ozoliņš ar sievu bijušo skaistumkaralieni Inu Ozoliņu, uzņēmēja Ieva Plaude-Rēlingere, multimākslinieks Kašers, īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins, ar vīru, fitnesa treneri Jāni Miņinu Blūmu-Blūmani, modes eksperte Maija Silova, bijušais basketbolists Žanis Peiners, kura kompānija tika manīta arī Porziņģa draudzene Laura Vizla, kā arī karstasinīgais brazīlietis Felipe Gabriels un daudzi citi.