foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Vai Benam Aflekam kauns, ka viņu redz kopā ar sievu Dženiferu Lopesu? "Šķiries no viņa!" - tā fani
Bens Afleks.
Slavenības
2023. gada 28. septembris, 14:59

Vai Benam Aflekam kauns, ka viņu redz kopā ar sievu Dženiferu Lopesu? "Šķiries no viņa!" - tā fani

Jauns.lv

Fani apsūdzējuši Holivudas aktieri Benu Afleku par to, ka viņam esot kauns, ka viņu redz kopā ar sievu Dženiferu Lopesu, jo beidzamajā laikā viņš pārāk bieži manīts savas šķirtās sievas Dženiferas Gārneres sabiedrībā.

Tas, ka Afleks pēdējā laikā biežāk satiek šķirto sievu un savu bērnu māti, ļoti nepatīk viņa faniem. Jo īpaši tāpēc, ka īsi pirms viņa kāzu pirmās gadadienas parādījās baumas par “problēmām laulībā”.

Afleks un Gārnere atkal redzēti kopā Santamonikā. Tas noticis tikai nepilnas pāris nedēļas pēc tam, kad abi mēneša sākumā Losandželosā manīti kopā vienā automašīnā.

Bens Afleks ar šķirto sievu Dženiferu Gārneri 2023. gada 26. septembrī Santamonikā

gallery icon

Viņu nesenā kopīgā iziešana raisījusi vēl lielāku sašutumu fanu aprindās, jo kritiskāk noskaņotie izteikuši šaubas par Bena lojalitāti pret Dženiferu Lopesu, kura drīzumā gatavojas laist klajā savu jauno albumu “This Is Me… Now”, kas veltīts viņas vīram.

Sociālo mediju lietotāji izmantojuši platformu "X" (agrāk "Twitter"), lai paustu neapmierinātību ar Afleka un Gārneres aizdomīgi biežo tikšanos. Daži pat apsūdzējuši aktieri Lopesas krāpšanā.

foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID/ Vida Press
Bens Afleks un Dženifera Lopesa šā gada 17. septembrī, īsi pēc tam, kad mēneša sākumā atklātībā bija nonākušas paparaci fotogrāfijas ar Afleku un Gārneri vienā automašīnā.

“Nu nē, viņš ložņā ar bijušo sievu un viņam ir neērti no Dž. Lo,” komentējis viens no kritiķiem. “Viņš negrib, lai viņu redz vai nofotografē kopā ar viņu, bet stāv uz ielas vai apskaujas ar bijušo sievu Dženiferu Gārneri.”

“Vai ziniet, cik muļķīgi šis vīrietis liek viņai izskatīties? B. A. panācis, ka Dž. Lo izskatās kā rezerviste,” dusmojās otrs, bet trešais pamudināja Lopesu “izmest” Afleku ārā no mājām un “šķirties no viņa”.

“Šobrīd viņi to bāž Dž. Lo tieši sejā. Pēdējo divarpus gadu laikā Bens Afleks nebija nofotografēts automašīnā kopā ar Dženiferu Gārneri, bet tagad – bum – divas reizes divu nedēļu laikā un vēl tikšanās Itālijā. Kad tiks paziņots par Benifera [Fanu izdomāts Bena un Dženifera apzīmējums. – Red.]  šķiršanos? Nabaga Dž. Lo, tas ir skumji,” rakstīja kāds saniknots interneta lietotājs.

Atgādināsim, ka Benam Aflekam un viņa šķirtajai sievai Dženiferai Gārnerei ir trīs kopīgi bērni, kuru aizbildnību abi dala kopīgi. Bens ir tēvs Violetai (17), Serafinai (14) un Semuelam (11). Savukārt Lopesa ir mamma 15 gadus veciem dvīņiem Maksam un Emmei, kuri nākuši pasaulē viņas iepriekšējā laulībā ar dziedātāju Marku Antoniju.

Bens Afleks 49. dzimšanas dienu pavada kopā ar saviem bērniem

gallery icon

Dženifera Gārnere ved savu meitu Serafinu un Lopesas meitu Emmi uz Disnejlendu

gallery icon