foto: Spidey / BACKGRID/ Vida Press
Vai Adele devusi mājienu, ka ir apprecējusies?
Adele un Ričs Pols.
Slavenības
2023. gada 19. septembris, 06:22

Vai Adele devusi mājienu, ka ir apprecējusies?

Jauns.lv

Britu dziedātāja Adele (35) devusi mājienu, ka ir spērusi nākamo soli pretī ģimenes veidošanai un, iespējams, ir apprecējusies ar savu ilggadējo draugu Riču Polu (41).

Nesenā Lasvegasas rezidentūras šova laikā popzvaigzne, kā ierasts, apstaigāja publiku un intervēja dažus no skatītājiem Opras stilā.

Adele un Ričs Pols

gallery icon

Portāls TMZ vēsta, ka brīdī, kad viena sieviete no skatītāju rindām paudusi savu mīlestību pret dziedātāju un apvaicājusies, vai varētu viņu apprecēt, Adele atbildējusi: “Es jau esmu sasaistīta.”

Turpinājumā Adele sacīja: “Es esmu heteroseksuāla, un mans VĪRS ir skatītāju zālē, un varētu nenovērtēt, ka cita sieviete bildina.”

Kā teikts publikācijā, nav skaidrs, vai tā bija tikai runāšana runāšanas pēc vai patiesība, jo pasaulslavenā dziedātāja neminēja Pola vārdu, taču viņš ir vienīgais, ar kuru Adele satiekas kopš 2021. gada.

Adele “Brit Awards” balvu ceremonijas vakarā 2022. gada februārī

gallery icon

Kopš iepazīšanās ar sporta aģentu Adele vienmēr viņu ir slavējusi, kā arī atzinusi: “Kopā ar Polu esmu vislaimīgākā, kāda jebkad esmu bijusi.”

Šī nav pirmā reize, kad Adele devusi iemeslu runām, ka ir apprecējusies ar Riču Polu. 2022. gada septembrī daži viņas acīgākie fani pamanījuši, ka dziedātājai mājās ir albums ar nosaukumu “Poli”, talanta cienītājiem pieļaujot, ka tas ir precētā pāra ģimenes fotoalbums.

Britu dziedātāja Adele

gallery icon

Adele kopš tā laika nav komentējusi fanu minējumus. Tā vien šķiet, ka dziedātāja joprojām nav ieinteresēta oficiāli paziņot par savu laulību (vai noliegt to) un pielikt punktu spekulācijām.

Tēmas