TV3 25. sezonas atklāšanas svinības VIP draugiem

TV3 25. sezonas atklāšanas svinības Kokaru zālē Mežaparkā.

gallery icon
Slavenības
2023. gada 18. septembris, 06:54

Sandis Ozoliņš uz jestru ballīti ierodas ar dēlu uz rokām

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Latviešu hokeja leģenda Sandis Ozoliņš (51) kopā ar sievu bijušo skaistumkaralieni Inu Ozoliņu (35) aizkustināja klātesošos, ierodoties uz pasākumu kopā ar mazo dēliņu Oliveru Vinstonu, kam novembrī paliks divi gadi.

Ar mīļoto sievieti un jaunākā dēla mammu Inu Sandis ir kopā jau astoņus gadus. 2021. gada vasarā abi apprecējās, bet pēc dažiem mēnešiem, novembrī, pasaulē nāca viņu pirmdzimtais.

Kā zināms, iepriekš Sandis Ozoliņš jaunā tēva pienākumus veica jaunībā, kad pirmā sieva Sandra Ozoliņa viņam dāvāja divus dēlus – Robertu un Kristoferu, kas nu jau ir pieauguši vīrieši. Kad pēc NHL karjeras beigām latviešu izcilais hokejists izšķīrās no sievas un atgriezās no ASV dzimtenē, dēli kopā ar mammu palika dzīvot Amerikā.

Pēc dažus gadus ilgas romantiskas kopābūšanas ar daiļo TV seju Annu Lieckalniņu Sandis Ozoliņš satika savu tagadējo sievu modeli Inu Avlaseviču, viņai nesen bija izirusi ģimenes dzīve ar būvmiljonāru Aināru Pauniņu, ar ko kopdzīvē pasaulē nāca meita Vivjena.

Sandis Ozoliņš un Ina Avlaseviča 2020. gada vasarā

Sandis Ozoliņš un Ina Avlaseviča "Lido" atpūtas centra pēc dīkstāves atkalatklāšanas pasākumā.

gallery icon

Sandis un Ina bija noskaņoti kļūt par vecākiem kopīgam bērnam, taču pie mazuļa tikt bijis grūti. Kad jau apspriesta iespējamība veikt mākslīgo apaugļošanu ārpus Latvijas, mazulis pieteicies dabiski, līdz ar to, neapšaubāmi, Olivers Vinstons ir ļoti gaidīts un mīlēts bērns.

Līdz šim uz saviesīgiem pasākumiem Sandis ar sievu devušies divatā, taču šoruden, dažus mēnešus pirms dēliņa divu gadu dzimšanas dienas, viņi ar puiku izgāja sabiedrībā. Ozoliņi trijatā apmeklēja TV3 jaunās sezonas atklāšanas svinības, kurās kuplā skaitā bija ieradušās TV personības, šovmeņi, aktieri un mūziķi. Arī Sanda sieva Ina pēc aktīvās modeles karjeras beigšanas ir saistīta ar šovbiznesu – viņa ir stiliste un grima māksliniece. Starp citu, tieši profesionālā darbība savulaik savedusi skaistuli kopā ar Latvijas hokeja leģendu. Proti, Inai bijis  Sandis jāgrimē kāda žurnāla fotosesijai, un šī tikšanās izrādījās liktenīga.

foto: Mārtiņš Ziders
Ina, Sandis un Olivers Vinstons Ozoliņi ierodas uz svinībām.

Ballītē Sandis Ozoliņš braši iesoļoja līdzās sievai, pats tēvišķi nesot uz rokām mazo dēlu. Šis skats, ar kādu rūpību un mīlestību 51 gadu vecais staltais sportists nesa bērnu, kam kājiņas bija ieautas stilīgās Nike zīmola botās, aizkustināja ikvienu, kas Ozoliņu ģimeni sastapa pasākuma norises vietā. Ja sākumā zēns kautrīgi bija pieglaudis vaigu tēta krūtīm, tad jau pēc īsa laika ar svinību līksmīgumu un kņadu aprada un droši lūkojās visriņķī.