Slavenības
2023. gada 12. septembris, 14:05

Megana Mārkla devusies uz Vāciju, lai pievienotos princim Harijam. Lido caur Londonu, bet tur neuzkavēsies

Jauns.lv

Megana Mārkla izskatījās starojoša, kad devās prom no ASV, lai pievienotos vīram princim Harijam “Invictus Games” spēlēs Vācijā. Lai gan lidmašīnai otrdien paredzēta nosēšanās Londonā, Megana Lielbritānijā neuzturēsies, informē "MailOnline".

42 gadus vecā Saseksas hercogiene pirmdienas vakarā iekāpa lidmašīna, kas no Losandželosas mēro ceļu uz Hītrovas lidostu Londonā. Viņu pavadīja viens miesassargs, kurš nesa dažas no viņas somām un apģērbu.

Divu bērnu māmiņa Ārčiju un Lilibetu atstājusi mājās un Losandželosas lidostā ieradās pirmdienas vakarā šofera vadītā baltā luksusa klases BMW automašīnā. Tikai dažas stundas pirms tam Megana pati redzēta pie stūres viņas 140 000 ASV dolāru vērtajam “Range Rover” spēkratam, kad piestāja nopirkt burgeru Harija iecienītajā ēstuvē “In-N-Out”, kas atrodas netālu no viņu 14,6 miljonu vērtajām mājām Motesito.

Losandželosas lidostā Megana ieradās īsi pirms 6 vakarā. Viņa smaidīja, izkāpjot no limuzīna. Prinča Harija sieva bija tērpusies brīva piegriezuma ¾ garuma biksēs, melnā topiņā ar V veida kakla izgriezumu un garajām piedurknēm. Tērpu viņa bija papildinājusi ar baltām iešļūcenēm un saulesbrillēm lielos rāmjos, ko bija atbalstījusi matos. Rokās viņa nesa savu iecienīto balto platmali. Viņas vienīgais miesassargs nesa mugursomu un apģērbu tumšā pārvalkā, kur varētu būt kāda no viņa darba devējas kleitām.

Meganas lidmašīna Londonā nolaidās otrdienas rītā. MailOnline rīcībā nonākusi informācija, ka Saseksas hercogiene neplāno uzturēties Lielbritānijas galvaspilsētā, kur viņa ar vīru nodzīvoja trīs gadus pirms aiziešanas no karaļnama 2020. gada janvārī.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon

Paredzēts, ka jau pēcpusdienā Megana sēdīsies nākamajā lidmašīnā, lai dotos uz Diseldorfu, kur viņa pievienosies vīram “Invictus Games” spēlēs. Harija dibinātās spēles noslēgsies šo piektdien.

Princis Harijs “Invictus Games 2023” atklāšanas ceremonijā Diseldorfā

gallery icon

“Invictus Games” ir starptautisks sporta pasākums traumas un ievainojumus guvušām militārpersonām, gan dienējošām, gan veterāniem. Spēles pirmo reizi notika 2014. gadā.

Sagaidāms, ka Megana atbalstīs Hariju un sportistus notiekošajos pasākumos un pirms prinča runas noslēguma ceremonijā, kur, iespējams, arī viņa publiski uzrunās publiku.

Megana Mārkla un princis Harijs apmeklē “Invictus Games” 2022. gada aprīlī

gallery icon

Megana Mārkla „Invictus Games” atklāšanas ceremonijā 2017. gadā

Prinča Harija dibinātā paraolimpisko spēļu līdzinieka „Invictus Games” atklāšanas ceremoniju aktrise Megana Mārkla apmeklēja kanādiešu zīmolu apģērbos: „Aritzia” kleitā un ...

gallery icon