foto: Instagram
Vai Kailija Dženere un Timotijs Šalamē apstiprinājuši savas attiecības? Pirmo reizi abi iziet sabiedrībā kopā
Kailija Dženere un Timotijs Šalamē kopā apmeklējuši Bejonsas koncertu Losandželosā.
Slavenības
2023. gada 5. septembris, 14:50

Vai Kailija Dženere un Timotijs Šalamē apstiprinājuši savas attiecības? Pirmo reizi abi iziet sabiedrībā kopā

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigzne un uzņēmēja miljardiere Kailija Dženere (26) un aktieris Timotijs Šalamē (27) pirmo reizi kopā apmeklējuši sabiedrisku pasākumu. Abi kopā redzēti Bejonsas koncertā Losandželosā. Vai tas nozīmē, ka viņi apstiprinājuši savas romantiskās attiecības?

Aculiecinieki padalījušies ar video un fotogrāfijām, ko uzņēmuši Bejonsas pasaules turnejas “Renaissance World Tour” koncertā Losandželosas SoFi stadionā.

foto: ddp/Stella Pictures / Vida Press
Kailija Dženere un Timotijs Šalamē.

Fani ar savu tālruņu palīdzību pirmdien, 4. septembrī, iemūžinājuši Kailiju Dženeri un Timotiju Šalamē, kuri pirmo reizi kopā apmeklējuši publisku pasākumu. Timotijs redzēts, sēžam līdzās Kailijai, roku draudzīgi uzlicis viņai uz muguras.

Pāris pieliecies viens otram tuvāk, un abi salikuši galvas kopā, kad koncerta laikā tērzējuši.

Timotijs, kurš bija ģērbies melnā jakā un ar melnu beisbola cepuri galvā, kādā brīdī redzams arī stadionā ievelkam dūmu no elektroniskās cigaretes.

Savukārt Kailija bija ģērbusies šiki, ar matiem cieši saņemtiem augstā elegantā mezglā.

Klātesošie stāsta, ka bijis acīmredzams, ka abi izbaudījuši viens otra kompāniju. Kādā brīdī Kailija atmetusi galvu un sirsnīgi smējusies.

Šis bija Bejonsas trešais un noslēdzošais koncerts Losandželosā, turklāt notika viņas dzimšanas dienā. Šovs bija slavenību plaši apmeklēts. To klātienē vēroja tādas zvaigznes kā Adele, Džastins Bībers ar sievu Heiliju Bīberi, Zendaja, Toms Holands, Kima un Hloja Kardašjanas. Atgādināsim, ka piektdien, 1. septembrī, Bejonsas koncertu klātienē no privātas ložas vēroja arī princis Harijs ar sievu Meganu un sievasmāti Doriju Reglendu.

foto: action press/ Vida Press
Kailija Dženere "Met Gala" ballē 2023. gada 1. maijā.

Par Kailijas Dženeres un Timotija Šalamē romantiskajām attiecībām pirmo reizi sāka baumot šā gada aprīlī. Vēlāk tajā pašā mēnesī tīmeklī parādījās fotogrāfijas, kurās Kailijas automašīna bija redzama uz Timotija mājas iebraucamā ceļa. Viņas melnais apvidus auto redzēts arī sekojam Timotija spēkratam pēc kāda mākslas šova Santamonikā.

Par spīti nesenajām baumām, ka pēc pusgadu ilgas draudzības abi pašķīrušies, fani augustā tenkoja, ka Timotijs un Kailija it kā pavadījuši atvaļinājumu kopā Itālijā. Kailija savā “Instagram” blogā publiskojusi romantiska piknika attēlus, kurā redzams arī šampanietis un vairākas glāzes. Fani uzdeva jautājumus, vai pikniks bijis ar Timotiju, vai tas ir viņš, kurš uzņēmis piknika foto. Neviens no viņiem komentāru nesniedza.

foto: Instagram
Kailijas pikniks Itālijā.

Aizvadītā gada nogalē Kailija izbeidza attiecības ar reperi Trevisu Skotu (32), kurš ir abu viņas bērnu tēvs. Kailija audzina piecus gadus vecu meitu Stormi un gadu vecu dēlu Ēru.

Kailijas Dženeres meitas Stormi pirmais sarkanā paklāja pasākums

gallery icon

Lilija-Rouza Depa un Timotijs Šalamē Venēcijas kinofestivālā

gallery icon

Madonnas meita Lurdesa ar draugu Timotiju Šalamē

gallery icon