foto: no privātā arhīva
Elīna Maligina šķiras arī no trešā vīra - laulība neilga pat gadu
Reinis un Elīna saglabājuši draugu attiecības, bet laulību šķīruši.
Slavenības
2023. gada 15. augusts, 06:41

Elīna Maligina šķiras arī no trešā vīra - laulība neilga pat gadu

Žurnāls "Kas Jauns"

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", izjukusi mākslinieces un uzņēmējas Elīnas Maliginaas laulības dzīve ar animācijas filmu režisoru Reini Kalnaelli, ar ko apprecējās tikai pirms nepilna gada - pērn septembrī.

“Sapratām, ka kļūdījāmies, domājot, ka mūs saista romantiska mīlestība. Mūs saistīja un joprojām saista patiesa draudzība. Daudz laika pavadām kopā. Reinis ir lielisks vīrietis, kurš reiz padarīs kādu sievieti ļoti laimīgu,” tā par trešās laulības beigšanos ar šķiršanos Elīna Maligina pastāstījusi intervijā portālam tv3.lv.

Elīnas Maliginas jeb Helēnas Oras 35. dzimšanas dienas ballīte

2021. gada 21. augustā Rīgā, "Kino mājā" Elīna Maligina ar pseidonīmu Helēna Ora savu 35. dzimšanas dienu atzīmēja ar grāmatas ...

gallery icon

Elīnasprāt, vārds “mīlestība” ir darbība. “Mīlestība ir ceļš, kas ejams nebeidzamā garumā, mīlestība savieno vārdus “es tevi mīlu” ar darbiem un nodomiem. Mīlestība ir viss, kas ir pēc “hormonu uzliesmojuma”, ko dēvē arī par “rozā brillēm”. Kamēr esi attiecībās, ir jābūt sajūtai, ka kopā ejams nebeidzams ceļš – līdz kapa malai vai vēl tālāk. Ja gribas kopā pabraukt tikai mazu gabaliņu taksī, ja neredzi mūžību kopā, tad, iespējams, tā arī ir robeža starp mīlestību un iekāri. Dzīvē notiek visādi, pāri saiet kopā, pāri šķiras, kāds mīl no attāluma, bet bez mīlestības nekā!” tv3.lv saka māksliniece, atzīstot – lai arī viņai tīk būt vienatnē, savā būtībā viņa ir attiecību cilvēks. Patlaban Elīna daudz ceļojot, bet savā Gaujmalas lauku mājā "Cīruļi", Valmieras novadā, plāno organizēt viesu izmitināšanas biznesu.

Elīna Maligina un viņas 3 vīri

Laulība Nr.1. Teātra režisors Dž. Dž. Džilindžers

Ar Dž. Dž. Džilindžeru, īstajā vārdā Raimondu Rupeiku, toreiz vēl jaunā aktrise Elīna Dzelme apprecējās 2011. gada 16. maijā. Elīnai tad bija 25 gadi, līgavainim – 45. Vīrs par sievu bija tieši 20 gadu vecāks.

Dž. Dž. Džilindžers un Elīna Dzelme „Epikūra dārza” atklāšanā.

gallery icon

Gadu vēlāk pasaulē nāca abu meita Hanna, bet 2014. gadā, nesagaidot kāzu trešo gadadienu, mākslinieku pāris laulību šķīra.

Laulība Nr. 2. Miljonārs Valērijs Maligins

Ar farmācijas uzņēmuma "Olainfarm" dibinātāju un vadītāju Valēriju Maliginu Elīna apprecējās 2016. gada 21. oktobrī, laulību ceremoniju prominentu viesu lokā rīkojot Tukuma pareizticīgo baznīcā, bet kāzu svinības ar vērienu atzīmējot Jaunmoku pilī. Jaunajai sievai tad bija 30 gadu, vīram – 51.

Elīnas Dzelmes un Valērija Maligina kāzas

2016. gada 21. oktobrī Tukuma Svētā Nikolaja pareizticīgo baznīcā apprecējās uzņēmējs Valērijs Maligins un aktrise, māksliniece Elīna Dzelme. Viesu vidū ...

gallery icon

Diemžēl 2017. gada 9. decembrī – tikai gadu un nepilnus pāris mēnešus pēc apprecēšanās – miljonārs pēkšņi nomira. Pēc vīra došanās mūžībā Elīna mantoja ievērojamus naudas līdzekļus. Izskanēja runas, ka tie ir vairāki miljoni eiro.

Pēdējā gaitā tiek izvadīts Valērijs Maligins

2017. gada 15. decembrī no Rīgas Svētā Erceņģeļa Mihaila pareizticīgo baznīcas pēdējā gaitā tika izvadīts uzņēmuma “Olainfarm” līdzīpašnieks, miljonārs Valērijs ...

gallery icon

Laulība Nr. 3. Kinorežisors Reinis Kalnaellis

Pazīstama ar Reini Elīna bija jau kopš studiju gadiem, kad abiem pat esot bijis īslaicīgs romāns. Kā noprotams, otrreiz dzīve viņus kopā saveda, strādājot pie Elīnas Maliginas grāmatas "Panika" ekranizācijas.

Uzplauka romantiskas jūtas, pērnruden – 21. septembrī – Gibraltārā viņi apprecējās, taču pēc salaulāšanās jaunā sieva izlēma palikt iepriekšējā vīra uzvārdā. Šoreiz ar izredzēto Elīnai vecuma starpības faktiski nebija; mīļotais par pašu bija tikai gadu vecāks. Nu abi saglabājuši draugu attiecības, bet laulību šķīruši.