foto: Instagram/v_serduchka
Verka Serdjučka Laimas Vaikules festivālā satracina Krievijas iedzīvotājus
Ukraiņu mākslinieks Andrijs Daņilko jeb Verka Serdjučka (no labās).
Slavenības
2023. gada 31. jūlijs, 13:48

Verka Serdjučka Laimas Vaikules festivālā satracina Krievijas iedzīvotājus

Jauns.lv

Kolorītais ukraiņu mākslinieks Andrijs Daņilko jeb Verka Serdjučka apmeklēja Laimas Vaikules festivālu Jūrmalā, kur nodziedāja vienu no saviem galvenajiem hitiem "Dancing Lasha Tumbai", tomēr mainītajā variantā.

Uz skatuves mākslinieks kāpa ar zvaigzni galvā, bet viņa "mamma" Inna Belokoņa bija tērpusies ukraiņu tērpā. Šovs sākās skanot hitam, kura piedziedājumā ir vārdi "Raša, goodbye" (No angļu valodas - Krievija, ardievu).

Jāatzīmē, ka ar to pietika, lai saniknotu Krievijas auditoriju, raksta UNIAN. Krievijas iedzīvotāji internetā dalījušies ar tādiem komentāriem kā: "Lauku konkurss"; "Cirks! Nožēlojams skats";  "Kā lauku klubā"; "Kolhozs"; "Krievija jums pateica "goodbye", nevis jūs tai".

Ar komentāriem padalījušies arī ukraiņi, kuri pateicās Laimai Vaikulei par to, ka viņa organizēja festivālu bez Krievijas pilsoņu līdzdalības un norādīja, ka visi ukraiņu mākslinieki ir augstākā pilotāža.

Jau vēstīts, ka spožais festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala' 23", kuru izveidojusi dziedātāja Laima Vaikule, notika no 26. līdz 30. jūlijam Dzintaru koncertzālē.

"Laima Rendezvous Jūrmala 2023" festivāla pēdējā diena

Svētdien, 30. jūlijā, Dzintaru koncertzālē Jūrmalā noslēdzās festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala". Dziedātājas draugi, kā arī citi pasākuma viesi devās baudīt ...

gallery icon

«Laima Rendezvous Jūrmala» viesi un koncerts. 28.07.2023.

Piektdien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā, simtiem cilvēku steidza uz Laimas Vaikules festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncertu. Viesu vidū ...

gallery icon

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon

"Laima Rendezvous Jūrmala'23" viesi un 29. jūlija koncerts

"Laima Rendezvous Jūrmala'23" viesi un 29. jūlija koncerts.

gallery icon