Slavenības
2023. gada 30. jūlijs, 14:38

VIDEO: Maksims Galkins aizkustina latviešus, kopā ar Vaikuli dziedot "Lapas dzeltenās un lapas tumši sārtās"

Jauns.lv

Sestdien, 29. jūlijā, Dzintaru koncertzālē Jūrmalā festivāla "Laima Rendezvous Jūrmala" netrūka spilgtu mirkļu, tomēr dziedātājas ilggadējais draugs Maksims Galkins izcēlās ar nevainojamu dziesmas dziesmas "Par pēdējo lapu" izpildījumu latviešu valodā.

29. jūlijā Dzintaru koncertzālē norisinājās “Laima Rendezvous Jūrmala” otrā festivāla diena, kurā uz skatuves kāpa vakara zvaigzne Laima Vaikule, kā arī viņas draugi.

Koncerta otrajā dienā Vaikule izpildīja savas populārākās dziesmas gan kā solo māksliniece, gan duetos ar muzikālajiem draugiem.

Kopā ar skatītājiem koncertu vēroja arī Laimas draugi – komiķis Maksims Galkins un dziedātāja Alla Pugačova.

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon

Dziedot dziesmu “Par dzelteno lapu”, dziedātāja nokāpa no skatuves un devās zālē pie skatītājiem, un izpildīja Raimonda Paula superhitu kopā ar draugiem.

Viņa piegāja pie Galkina un Pugačovas un aicināja Maksu dziedāt kopā ar viņu. Brīdī, kad komiķis piecēlās un sāka izpildīt dziesmu nevainojamā latviešu valodā, zālē nerimās ovācijas. Prieku par izpildījumu neslēpa arī Galkina sieva Alla Pugačova.

30. jūlijā ir festivāla “Laima Rendezvous Jūrmala” šī gada noslēdzošā diena, kas priecēs ar dažādiem viesiem, priekšnesumiem un pozitīvām emocijām.