Slavenības
2023. gada 29. jūlijs, 00:03

VIDEO&FOTO: Galkins un Pugačova bauda publikas mīlestību Vaikules festivālā

Jauns.lv

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - par Krievijas estrādes karalieni dēvētā Alla Pugačova un Maksims Galkins.

Uz festivāla norises vietu slavenību pāris ieradās melnā busiņā. Tā kā laikapstākļi festivāla viesus piektdienas vakarā nelutināja un lija lietus, Galkins gudru domu uz festivālu bija paķēris līdz lietussargu – viņš protams galanti parūpējās Pugačova neizlītu.

Slavenības pie Dzintaru koncertzāles sagaidīja festivāla nama māte Laima Vaikule, un augstie viesi tiek pavadīti koncetrzālē, kurā pulcējās pārējie koncerta viesi.

Alla Pugačova un Maksims Galkins apmeklē «Laima Rendezvous Jūrmala». 28.07.2023.

Šodien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē noritēja Laimas Vaikules organizētā festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncerts. Pasākumu pagodināja arī augsti viesi - ...

gallery icon

Slavenību parādīšanās izraisīja mērenu satraukumu  - daudzie Galkina un Pugačovas fani nemistinājās un metās apsveikt slavenības, fotografējās un priecājās par iespēju būt tikt tuvu Krievijas šovbiznesa augstākās raudzes zvaigznēm. Koncerta laikā Alla Pugačova un Maksims Galkins rāmi baudīja uzstāšanos un kopumā izskatījās apmierināti ar pasākuma apmeklējumu.

«Laima Rendezvous Jūrmala» viesi un koncerts. 28.07.2023.

Piektdien, 28. jūlijā, Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā, simtiem cilvēku steidza uz Laimas Vaikules festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala» koncertu. Viesu vidū ...

gallery icon