foto: AP/Scanpix
Šineida O'Konora devusi saviem bērniem padomu, kā rīkoties, ja viņa tiktu atrasta mirusi
Slavenā dziedātāja brīdināja bērnus par ierakstu kompāniju alkatību.
Slavenības
2023. gada 28. jūlijs, 20:43

Šineida O'Konora devusi saviem bērniem padomu, kā rīkoties, ja viņa tiktu atrasta mirusi

Jauns.lv

2021. gada intervijā žurnālam “People” slavenā īru dziedātāja Šineida O'Konora atklāja, ka ir paskaidrojusi saviem bērniem, cik svarīgi ir aizsargāt tiesības uz savu mūziku un finanses.

Viņa atklāja, ka devusi saviem bērniem norādījumus kā rīkoties, ja viņa kādreiz tiktu atrasta mirusi. Proti, sākumā piezvanīt dziedātājas grāmatvedei un tikai tad glābšanas dienestiem.

"Redziet, kad mākslinieki ir miruši, viņi ir daudz vērtīgāki nekā tad, kad viņi ir dzīvi," viņa sacīja izdevumam. "Kopš nāves Šakurs Tupaks ir izdevis daudz vairāk albumu nekā dzīvs esot, tāpēc ierakstu kompāniju darbība ir diezgan rupja. Tāpēc es vienmēr esmu norādījusi saviem bērniem - ja jūsu māte rīt nomirst, piezvaniet manam grāmatvedim un pārliecinieties, ka ierakstu kompānijas nesāk izdot manus ierakstus," viņa paskaidroja.

Slavenā īru dziedātāja nomira šonedēļ pēc tam, kad tika atrasta bez atsaucības mājās Londonā. Viņai bija 56 gadi Nāves cēlonis nav atklāts, taču Londonas policija ceturtdien paziņoja, ka netiek izskatītas versijas par vardabīgu nāvi.

Šineida O'Konora bija četru bērnu māte. Viņas 17 gadus vecais dēls Šeins nomira pagājušajā gadā.