foto: No izdevniecīgas "Rīgas Viļņi" arhīva.
"Man ir normālu cilvēku festivāls" - Laima Vaikule izteikusies par "ārvalstu aģentiem" un Allu Pugačovu
Dziedātāja Laima Vaikule.
Slavenības
2023. gada 25. jūlijs, 20:25

"Man ir normālu cilvēku festivāls" - Laima Vaikule izteikusies par "ārvalstu aģentiem" un Allu Pugačovu

Jauns.lv

Jau 26. jūlijā sāksies Laimas Vaikules festivāls "Laima RendezVous Jūrmala", un tā priekšvakarā dziedātāja bija redzama "YouTube" kanāla tiešraidē, kuras laikā teica dažus vārdus par "ārvalstu aģentiem" un Allu Pugačovu.

Ziņu vadītāji pajokoja, ka Laima Vaikule rīko "ārvalstu aģentu festivālu", uz ko dziedātāja atbildēja - viņai neesot skaidrs, kāpēc jauni, talantīgi cilvēki, kuri iestājas pret ļaunumu, jāsauc par "ārvalstu aģentiem".

"Nospļauties es gribēju uz šo stulbo, pilnīgi idiotisko nosaukumu, un kāpēc visiem normāliem cilvēkiem jādzīvo pēc idiotu noteikumiem? Man ir normālu, labu cilvēku festivāls. Neciešu vārdu "ārvalstu aģenti"," sacīja skatuves māksliniece.

Festivālā uzstāsies Krievijas un Ukrainas šovbiznesa pārstāvji, kas pašreizējos apstākļos varētu būt sarežģīti. Laima neslēpj, ka bijuši mākslinieki, kas izteikuši savus nosacījumus, un kādu no Krievijas skatuves māksliniekiem Vaikule nav varējusi uzaicināt, jo ieklausījusies Ukrainas kolēģos.

"Ukrainas vēlmes ir pirmajā vietā. Viņi šodien tik ļoti cieš, ka man jāņem vērā viņu psiholoģiskais stāvoklis. Viņi nevar stāvēt uz skatuves kopā ar cilvēkiem, kuriem ir vienaldzīga viņu situācija, tāpēc es to nedarīju. Jā, es arī pati domāju tāpat," skaidroja Vaikule.

Dziedātāja arī piebilda, ka Jūrmalā jau labu laiku uzturas Alla Pugačova - Laima viņu uzaicinājusi uz festivālu un ļoti gaida viņas ierašanos.

Alla Pugačova un Laima Vaikule Jūrmalā

gallery icon

Laimas Vaikules jubilejas solo koncerts "Laima Vaikule & Freedom Ballet"

Šodien, 31. martā, daudzu iecienītā estrādes dīva Laima Vaikule svin savu 65. dzimšanas dienu, bet vakar "Arēnā Rīga" notika jubilejas ...

gallery icon