foto: ekrānuzņēmums no video
Vaikule atklāj, kā Pugačova un Galkins viņai palīdzēs festivālā Jūrmalā
Laima Vaikule.
Slavenības
2023. gada 19. jūlijs, 12:24

Vaikule atklāj, kā Pugačova un Galkins viņai palīdzēs festivālā Jūrmalā

Jauns.lv

Alla Pugačova, kura ar ģimeni vasaras laikā pārcēlusies uz Jūrmalu, piedalīsies savas draudzenes Laimas Vaikules festivālā "Laima Rendezvous Jurmala".

Primadonna ir uzaicināta kā "kritiķe", jo viņai ir milzīga pieredze uzstājoties uz lielās skatuves. Tā komentārā "YouTube" kanālam paziņojusi Laima Vaikule.

"Alla Pugačova, piedalīsies festivālā kā mana kritiķe," sacīja Vaikule. Par to, lai primadonna uzstātos ar vairākiem hitiem, runas vēl nebija. Taču, iespējams, dziedātāja pati to gribēs darīt, iegrimstot radošā atmosfērā.

Attiecībā uz Maksima Galkina dalību programmā, Vaikule neatklāja visas kārtis, vien sacīja, ka plāno viņu uzaicināt kā raidījuma vadītāju kādā dienā, kā arī uzstāties ar solokoncertu.

Iepriekš Jauns.lv vēstīja, ka pazīstamā dziedātāja Alla Pugačova no Izraēlas atlidojusi uz Latviju. Šeit viņa esot noīrējusi greznu villu, kur dzīvos kopā ar bērniem un vīru Maksimu Galkinu.

Jūrmalā primadonna pavadīs vairākus mēnešus. Atpūtai viņa atvēlējusi ievērojamas naudas summas. Kā pavēstījuši krievu masu mediji, atsaucoties uz nekustamo īpašumu firmu no Latvijas, dziedātāja apmetusies villā "Marta". Vasaras periodā šādas savrupmājas īres cena varētu sasniegt pat 150 tūkstošus eiro.

Laimas Vaikules bildes "Instagram"

Laima Vaikule fotogrāfijās "Instagram".

gallery icon