Basketbolista Sanda Valtera īpašums nonācis ūtrupē. FOTO
Ūtrupē nonākušais Sanda Valtera īpašums Stopiņu novada Līčos.
Slavenības
2015. gada 17. marts, 06:13

Basketbolista Sanda Valtera īpašums nonācis ūtrupē. FOTO

Jauns.lv

Šobrīd bez darba esošais basketbolists Sandis Valters (36) pavasarī paliks arī bez īpašuma – aprīlī paredzēts izsolīt viņam piederošo māju un zemi Stopiņu novada Līčos.

Deviņkārtējais Latvijas čempions par basketbolista karjeras beigšanu pagaidām nav paziņojis, cerot vēl uz kādu līgumu nākamajā sezonā. Viņš aktīvi nodarbojas ar „crossfit” – daudzveidīgiem, augstas intensitātes funkcionāliem treniņiem, kas sevī ietver pietupšanos, skriešanu, lēkšanu, mešanu, vilkšanu, priekšmetu pacelšanu no zemes.

Tikmēr ūtrupē nonācis viņa īpašums Līčos, Mazās Juglas krastā, – jau aprīlī paredzēts izsolīt 0,143 hektārus lielo zemesgabalu, uz kā atrodas dzīvojamā māja. Nekustamā īpašuma novērtējums un izsoles sākumcena ir 105 400 eiro. Zemesgrāmatas dati liecina, ka Sandis Valters šo īpašumu iegādājies 2007. gada 16. aprīlī par 170 000 latu ( aptuveni 241 890 eiro). Kāpēc tagad tas nonācis izsolē, Sandis Valters žurnālam „Kas Jauns” atteicās komentēt.

Šī nav pirmā reize, kad tiek izsolīts kāds no basketbolistu Valteru īpašumiem. Savulaik parādu gūstā nonāca Sanda jaunākais brālis Kristaps Valters. Proti, 2011. gada septembrī notika divas izsoles: vienā no tām mēģināja pārdot Kristapa Valtera bijušai sievai Signei Valterei piederošu īpašumu Rīgā, Lienes ielā, bet otrā zem izsoles āmura tika likts Kristapa īpašums Ādažos – 0,29 hektārus liels zemesgabals Gaujas upes aizsargjoslā. Izsoles sākumcena bija 31 tūkstotis latu.

Plašāk par jaunumiem Valteru plašajā saimē laisiet šodienas žurnāla „Kas Jauns” numurā!


Kasjauns.lv/Mārtiņš Ziders, no privātā arhīva, no „Izdevniecības Rīgas Viļņi” arhīva, Ieva Lūka/LETA