foto: Instagram
Nikola Šercingere ar romantisku foto sēriju paziņo par saderināšanos ar bijušo regbija spēlētāju Tomu Evansu
Tā Toms Evanss bildināja Nikolu Šercingeri.
Slavenības
2023. gada 28. jūnijs, 15:39

Nikola Šercingere ar romantisku foto sēriju paziņo par saderināšanos ar bijušo regbija spēlētāju Tomu Evansu

Jauns.lv

Bijusī "The Pussycat Dolls" dziedātāja Nikola Šercingere (44) atbildējusi ar jā, kad Toms Evanss (38), ar kuru viņa ir kopā trīs gadus, izteica bildinājumu.

Nikola Šercingere saviem “Instagram” sekotājiem izziņojusi par saderināšanos ar bijušo skotu regbistu Tomu Evansu.

Nikola Šercingere ar līgavaini Tomu Evansu

gallery icon

“The Pussycat Dolls” dziedātāja, kura ar savu topošo vīru ir attiecībās trīs gadus, otrdienas vakarā “Instagram” padalījās ar priecīgajām ziņām, atklājot, ka “viņa teica jā” pēc tam, kad Toms nometās uz viena ceļa.

Nikola arī publiskojusi vairākus attēlus, kuros redzama viņas reakcija uz Toma bildinājumu jūras krastā, kā arī abu apskāviens pēc tam, kad viņa piekrita kļūt par sportista sievu.

Pāri apsveica ne tikai fani, bet arī viņu slaveni draugi, kuru vidū bija komēdiju aktrise Rebela Vilsone, dziedātāja Ešlija Simpsone, modele Naomi Kempbela.

Nikolu sveica arī kolēģe no grupas “The Pussycat Dolls” Kimberlija Vaijata: “Esmu tik priecīga par jums! Apsveicu jūs abus!!!”

Nikola Šercingere piedalās fotosesijā Maltā

Bijusī „The Pussycat Dolls” dziedātāja Nikola Šercingere 2014. gada jūnijā piedalījies MTV rīkotā fotosesijā Maltā.

gallery icon

Nikola un Toms, kuri tikai pirms dažiem mēnešiem pasmējās par baumām par abu šķiršanos, sāka satikties pēc tam, kad Toms 2019. gada oktobrī uzsāka dalību šova “The X Factor” slavenību versijā.

Toms startēja grupā ar nosaukumu “Try Star”, kurā savu muzikālo talantu centās apliecināt arī citi regbija spēlētāji – Bens Fodens un Levi Deiviss. Sportisti dalību konkursā noslēdza, ierindojoties piektajā vietā.

Nikolai Šercingerei misēklis ar apģērbu Ņujorkas ielās

gallery icon

Aizvadītajā mēnesī Nikola bija viena no māksliniekiem, kas uzstājās karaļa Čārlza III kronēšanai veltītajā koncertā Vindzorā.

foto: Various/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com/ Vida Press
Nikola Šercingere karaļa Čārlza III kronēšanai veltītajā koncertā.

Iepriekš viņa bijusi romantiski saistīta ar Pirmās formulas sacīkšu braucēju Lūisu Hamiltonu, bulgāru tenisistu Grigoru Dimitrovu un “311” dziedātāju Niku Heksumu, ar kuru savulaik bija saderinājusies.

Šercingere un Hamiltons šķiras jau ceturto reizi

Septiņu gadu ilgo attiecību laikā Nikola Šercingere un Lūiss Hamiltons ir vairākkārt šķīrušies un atkal salabuši. Vienmēr šķiršanās iemesls bijis ...

gallery icon

Toms iepriekš bija attiecībās ar mediju personību Kelliju Brūku, ar kuru 2013. gadā izšķīrās.

Tomam, kurš ir strādājis arī par modeli, 2010. gadā pēc nopietna kakla savainojuma Sešu nāciju turnīrā nācās pārtraukt regbista karjeru. Pēc mediķu ieteikuma viņš bija spiests atteikties no turpmākām aktīvajām sporta gaitām.