foto: ddp/Instar / Vida Press
Teilore Svifta "uzmet" Meganu Mārklu
Teilore Svifta.
Slavenības
2023. gada 27. jūnijs, 12:10

Teilore Svifta "uzmet" Meganu Mārklu

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Teilore Svifta ar sava pārstāvja starpniecību atteikusies piedalīties Meganas Mārklas podkāstā “Archetypes”, lai gan bija saņēmusi personīgu vēstuli no pašas Saseksas hercogienes.

Tiek ziņots, ka Teilore Svifta noraidījusi iespēju kā viešņa piedalīties Meganas Mārklas nu jau apturētajā “Spotify” podkāstā.

Saseksas hercogiene esot uzrakstījusi Teilorei personisku vēstuli ar lūgumu piedalīties viņas programmā “Archetypes”.

Megana Mārkla podkāsta “Archetypes” pirmajā epizodē

gallery icon

Savā podkāstā Megana pētīja un apsprieda pret sievietēm vērsto stereotipu vēsturi. Viņas viesu vidū bija tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa, dziedātāja Marija Kerija, sabiedrības dāma Parisa Hiltone, TV personība Endijs Koens un aktrises Mindija Kalinga, Džamīla Džamila un Konstance Vu.

Tomēr tiek apgalvots, ka skaņdarba “Shake it Off” izpildītāja noraidījusi iespēju viesoties Meganas podkāstā.

Izdevums “The Telegraph” informē, ka Megana uzrakstījusi Teilorei “personisku vēstuli”, lūdzot viņu piedalīties programmā “Archetypes”, “taču dziedātāja ar sava pārstāvja starpniecību atteicās”.

Ziņa par Meganas neveiksmīgo mēģinājumu iesaistīt Teilori Sviftu savā šovā atklāta nedēļu pēc tam, kad “Spotify” un Saseksas hercogi sniedza kopīgu paziņojumu par to, ka pārtrauc savu sadarbību.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon

Meganas un Harijas kompānija “Archewell Audio” 2020. gada nogalē parakstīja ekskluzīvu 20 miljonu dolāru darījumu ar “Spotify”, jo pēc aiziešanas no karaliskās ģimenes un pārcelšanās uz Kaliforniju viņi centās būt finansiāli neatkarīgi.

Megana sāka veidot savu podkāstu “Archetypes”, kuram no pagājušā gada augusta līdz šim brīdim tapa 12 sērijas un kurš bija līderis podkāstu reitingu tabulās vairākos tirgos.

Tā Megana Mārkla un princis Harijs dodas uz “Women of Vision” ceremonijas vakaru Ņujorkā un mājup

gallery icon

“Mēs lepojamies ar sezonu, ko esam izveidojuši kopā,” bija teikts abu pušu kopīgajā paziņojumā, kā arī norādīts, ka straumēšanas platformā “Spotify” otras sarunu šova sezonas vairs nesekos.

Lēmums atcelt hercogienes apraidi, kas orientēta uz sievietēm, sekojis pēc tam, kad izskanēja runas, ka “Spotify” risinājis sarunas par nākamo sezonu, taču tiek uzskatīts, ka diskusijas nonākušas strupceļā. Avoti vēsta, ka darījums atcelts, jo Megana nav izpildījusi saistības par sagatavoto audio pārraižu skaitu.

Teilore Svifta triumfē amerikāņu mūzikas balvas ceremonijā

gallery icon

Dienu pēc līguma laušanas “Spotify” podkāstu izpilddirektors Bils Simonss nosauca Meganu un Hariju par “sasodītiem blēžiem”. Viņš uzskata, ka Megana un Harijs nav darba spējīgi, bet tikai grib pelnīt miljonus, pateicoties savam vārdam un sniedzot intervijas par dzīves grūtībām karaliskajā ģimenē. Viņš arī atklāja, ka Megana atteikusies intervēt dažus varoņus.

Mārkla apsūdzēta dažu interviju falsificēšanā. Vietnes “Podnews” avoti apgalvo, ka hercogienei bijuši darbinieki, kas viņas vietā intervējuši varoņus un vēlāk rediģējuši ierakstu, lai tas izklausītos tā, it kā pati Megana sarunātos ar saviem pārraides viesiem. Par kurām konkrēti epizodēm ir runa, gan netiek ziņots.

2022. gada oktobris. Megana Mārkla sniedz interviju par dzīvi mājās un attālinātu darbu

gallery icon