foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
"Spotify" izbeidz 25 miljonus vērto sadarbību ar Hariju un Meganu
Meganas Mārklas un prinča Harija sadarbīb ar "Spotify" beigusies ātrāk nekā bija cerēts.
Slavenības
2023. gada 19. jūnijs, 06:00

"Spotify" izbeidz 25 miljonus vērto sadarbību ar Hariju un Meganu

Jauns.lv

Jauns.lv

Meganas Mārklas podkāsts "Archetypes" piedzīvoja tikai vienu sezonu. No 2022. gada augusta tapa 12 sērijas, kurās prinča Harija sieva sarunājās ar slavenībām, vēsturniekiem un dažādu jomu ekspertiem. Taču tagad straumēšanas gigants "Spotify" nolēmis izbeigt sadarbību ar Saseksas hercogiem un paziņojis, ka podkāstam turpinājuma vairs nebūs.

Saseksas hercoga un hercogienes darījums ar “Spotify” beidzies tikai pēc vienas Meganas podkāsta sezonas.

Pēc hercogu un straumēšanas giganta savstarpējas vienošanās izplatīts kopīgs “Archewell Audio” un “Spotify” paziņojums.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon

Darījuma laikā Megana paspēja novadīt tikai vienu podkāsta “Archetypes” sezonu. No 2022. gada augusta viņa paspēja izveidot 12 sērijas, kuru laikā sarunājās ar slavenībām, vēsturniekiem un ekspertiem par pret sievietēm vērsto stereotipu vēsturi.

Meganas pārraides viesu vidū bija tenisa zvaigzne Serēna Viljamsa, dziedātāja Marija Kerija, sabiedrības dāma Parisa Hiltone un aktieri Mindija Kalinga un Konstance Vu.

Megana Mārkla podkāsta “Archetypes” pirmajā epizodē

gallery icon

“Archwell” un “Spotify” kopīgajā paziņojumā teikts: ““Spotify” un “Archewell Audio” ir savstarpēji vienojušies šķirties un lepojas ar seriālu, ko mēs veidojām kopā.”

Harijs un Megana 2020. gada nogalē parakstīja ienesīgo darījumu ar audio straumēšanas gigantu, lai vadītu un producētu aplādes jeb podkāstus, kuru vērtība tiek lēsta ap 25 miljoniem ASV dolāru (18 miljoniem sterliņu mārciņu).

Aizvadīta gada decembrī Losandželosā notikušajā “People’s Choice Awards” ceremonijā  “Archetypes” saņēma labākā podkāsta balvu.

2022. gada oktobris. Megana Mārkla sniedz interviju par dzīvi mājās un attālinātu darbu

gallery icon

Megana tolaik pāra “Archewell” mājas lapā rakstīja: “Man ļoti patika iedziļināties procesā, sēdēt vēlu vakaros gultā, strādāt pie rakstīšanas un radošajiem darbiem.”

“Un man ļoti patika iedziļināties jēgpilnās sarunās ar saviem daudzveidīgajiem un iedvesmojošajiem viesiem, smieties un mācīties kopā ar viņiem.”

“Tas bija tāds mīlestības darbs!”

Saseksas hercogienes Meganas pirmā grāmata bērniem “The Bench”

gallery icon

Izdevums “The Wall Street Journal” citējis kādu “Archwell” pārstāvi, kurš izteicies, ka Megana “turpina izstrādāt vairāk satura “Archetypes” auditorijai citā platformā”.

Kad pirmo reizi tika paziņots par līgumu ar “Spotify”, tā tika pasniegta kā vairāku sezonu ilga sadarbība, taču beigās realizējās tikai viena.

Ainiņas no Meganas un Harija “Netflix” seriāla pirmā reklāmas treilera

gallery icon

Amerikas plašsaziņas līdzekļu ziņojumi liecina, ka karaliskais pāris nav izpildījis “Spotify” prasītos produktivitātes kritērijus un tāpēc nesaņems pilnu līguma vērtību.

Kopš aiziešanas no britu karaliskās ģimenes Harijs un Megana ir centušies gūt labumu no savas globālās slavas, lai kļūtu finansiāli neatkarīgi.

Tā Megana Mārkla un princis Harijs dodas uz “Women of Vision” ceremonijas vakaru Ņujorkā un mājup

gallery icon