foto: ZP/Express Syndication / Vida Press
"Īsa un muļķīga dēka." Natālija Portmane reaģē uz vīra sānsoli ar 25 gadus vecu vides aktīvisti
Natālija Portmane ar vīru Bendžaminu Miljpē.
Slavenības
2023. gada 10. jūnijs, 10:10

"Īsa un muļķīga dēka." Natālija Portmane reaģē uz vīra sānsoli ar 25 gadus vecu vides aktīvisti

Jauns.lv

Nesen ārvalstu bulvārpreses izdevumi rakstīja, ka Natāliju Portmani (42) piekrāpis viņas vīrs, 45 gadus vecais horeogrāfs Bendžamins Milpjē. Aktrise nolēmusi piedot dzīvesbiedram īslaicīgo sakaru ar 25 gadus veco franču vides aktīvisti Kamilu Etjēnu. Kā raksta žurnāls “Us Weekly”, kinozvaigzne notikušā dēļ tagad jūtas “aizvainota”, tomēr šķirties negrasās.

“Natālija uzskata, ka Bendžamina romāns bija īss un muļķīgs sakars, kas viņam neko nenozīmē,” pastāstījis kāds aktrisei pietuvināts cilvēks.

Natālija Portmane "Oskaru" balvu pasniegšanas ceremonijā

gallery icon

Šobrīd Natālija “vēlas saprast, vai viņa atkal varēs uzticēties” vīram. Aktrise uzskata, ka viņai jāpārliecinās, lai viņu bērni “neaugtu nelabvēlīgā ģimenē”. Pārim ir divas kopīgas atvases – 11 gadus vecs dēls Alefs un sešus gadus veca meita Amālija.

Natālija Portmane ar pusotru mēnesi veco meitu Amāliju

Natālija Portmane ar pusotru mēnesi veco meitu Amāliju

gallery icon

Tikmēr kāds cits informācijas avots paziņojis, ka Portmane vēl nezina, vai pēc vīra sānsoļa abi atjaunos attiecības.

“Šobrīd viņi apspriež notikušo un kopīgi strādā pie attiecībām savu bērnu dēļ,” paskaidrojis vārdā nenosauktais avots un piebildis, ka Milpjē nožēlo savu rīcību.

Nesen plašsaziņas līdzekļi rakstīja, ka Bendžamins Milpjē Francijā pavadījis laiku kopā ar vides aktīvisti Kamilu Etjēnu. Jaunā sieviete ir pazīstama pateicoties savai cīņai par klimata saglabāšanu. Natālija un Bendžamins notikušā dēļ nav izšķīrušies, un Milpjē tagad cenšas darīt visu, lai sieva viņam piedotu. Tiesa, nesen mediji ziņoja, ka 24. maijā horeogrāfs atkal esot redzēts vides aktīvistes sabiedrībā.

Nesen paparaci atpazinuši Natāliju Portmani futbola mačā, kur sacentās “Paris Saint-Germain” un “Clermont Foot” komandas. Sacensības notika Parīzes “Park de Prence” stadionā. Neskatoties uz skandalozajām ziņām par viņas ģimeni, aktrise izskatījās priecīga, daudz smaidīja un smējās.

foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Natālija Portmane vēro futbola maču šā gada 3. jūnijā Parīzē.