Lustīgākās svinības deju šova vēsturē! Dejotāji trakoja "padomju stila" ballītē! FOTO
Tā bija ballītē! Milicis aizrāda aktierim Gintam Grāvelim, lai pārlieku neaizraujas ar grādīgo lietošanu!
Slavenības
2015. gada 24. marts, 05:18

Lustīgākās svinības deju šova vēsturē! Dejotāji trakoja "padomju stila" ballītē! FOTO

Jauns.lv

Pēc piektā "Dejo ar zvaigzni" raidījuma šova dalībnieki līdz vēlai naktij līksmoja Vecrīgā, kur restorānā bija sarīkota vērienīga tematiskā ballīte "padomju stilā" ar miliciju, ķilavmaizēm, rasolu, mārrutku šņabi un jestro duetu "Sandra".

Šova piektā raidījuma uzvarētājus aktieri Gintu Grāveli un viņa deju partneri Lieni Taranu pie Rīgas Kinostudijas (tur notiek šovs) ārdurvīm sagaidīja milicis, kas deju pāri uz ballīti aizvizināja īstā milicijas “Moskvich” automobilī. Kad „Dejo ar zvaigzni” dalībnieki ieradās svinību vietā, viņus ar saviem zelta hitiem sagaidīja jautrais ballīšu duets „Sandra”, kas dziedāja gan slaveno „Mazcenas mobilo”, gan pārējās sava repertuāra populārākās dziesmas, ko atšķaidīja ar dažādiem pasaules hitiem. Interesanti, ka „The Beatles” dziesmas „Yesterday” laikā solistes Sandras Brīnumas vietu pie mikrofona ieņēma dziedātāja Liene Greifāne, kura ar savu brīnišķīgo balsi izpelnījās apkārtējo ovācijas un aplausus.

Pie bagātīgi klātā svinību galda pulcējās daudzi deju pāri, kas, noguruši un izsalkuši, kāri mielojās ar kotletēm, kartupeļu biezeni, salātiem, rasolu un neskaitāmām dažādu kombināciju sviestmaizēm. Tie, kas šovu apslacīt izvēlējās ar pašgatavoto mārrutku šņabi, labprāt uzkoda ķilavmaizes.

„Šī ir krutākā ballīte visā Latvijas TV šovu vēsturē! Esmu piedalījusies daudzos TV šovos, pēc visiem bija ballītes, bet neviena līdz šim nav bijusi tik sirsnīgi, viesmīlīgi noorganizēta un tik jautra kā šī!” atzinību gan par dueta „Sandra” radīto jestro noskaņu, gan par bagātīgo un daudzveidīgo mielastu, gan apkārt valdošo gaisotni pauda dziedātāja Liene Greifāne. Viņa ballītē ne tikai izdziedājās, bet arī izdejojās un ļāvās kaislīgiem skūpstiem ar savu laulāto draugu Igoru.

Patusēties ar nu jau bijušajiem šova kolēģiem bija ieradusies arī ceturtajā „Dejo ar zvaigzni4” raidījumā izbalsotā dziedātāja Lolita Novikova, kura bija dikti labā omā, un svinībās ne tikai čaloja ar dejotājiem, bet arī, iejutusies milices tēlā, ar zizli rokās apstaigāja restorānu, it kā uzraudzīdama kārtību.

Lieliskā noskaņojumā bija arī nupat šovu pametusī Anna Lieckalniņa. Draugu kompānijā Anna ballējās vēl krietnu laiku pēc ballītes beigām, kad pārējie dejotāji jau bija devušies mājup. Neizdziestot smaidam sejā, Lieckalniņa gan kustināja gurnus mūzikas ritmos, gan nodevās saviesīgām sarunām ar izturīgākajiem līksmotājiem, gan ļāvās viltus milicim sastādīt administratīvā pārkāpuma protokolu par Annai vien zināmiem grēkiem. Protokolu Anna solīja nest mājās, ierāmēt un pielikt pie sienas koridorā – tas būšot kā jauka piemiņa no deju šova.

Portālam kasjauns.lv Anna Lieckalniņa apgalvoja, ka nepārdzīvo, ka neizdevās turpināt cīņu par uzvaru „Dejo ar zvaigzni”. Viņa pozitīvi novērtēja šova laikā apgūto dejotprasmi un solīja ar pilnu jaudu atkal atgriezties pie ierastajiem darbiem un studijām.

Ballītē gan kopā ar Annu nelīksmoja viņas šova deju partneris Jānis Strēlnieks. Ja pirmajos šova raidījumos Anna un Jānis aizkulisēs bija ļoti satuvinājušies un neatkāpās viens no otra, tad beidzamajās reizēs nevarēja nepamanīt, ka deju pāra attiecībās ir izveidojusies iespaidīga plaisa. Aizskatuvē Lieckalniņa un Strēlnieks satikās vien īsi pirms iznācieniem, lai atkārtotu deju soļus, tomēr nebija vairs manāmi ne siltie smaidi, ne draudzīgā čupošanās. No malas izskatījās, ka viņi pat vairās viens no otra tuvuma. Anna lielākoties bija sastopama citu dejotāju kompānijā, savukārt Jānis bravūrīgi staigāja pa Kinostudijas gaiteņiem, ar plašu roku vēzienu un skaļiem saucieniem „Nē!”, kas nedaudz pat atgādināja deputāta Artusa Kaimiņa slaveno rēcienu „Latvijas Rokkafejnīcā”, sveicināja pretimnākošos žurnālistus un fotogrāfus.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica, Toms Norde (TV3)