foto: Todd Williamson/January Images/Shutterstock/ Vida Press
Apprecējusies dziedātāja Sia. Ceremonija notikusi turpat, kur laulājās Kortnija Kardašjana
Austrāliešu dziedātāja Sia.
Slavenības
2023. gada 11. maijs, 05:53

Apprecējusies dziedātāja Sia. Ceremonija notikusi turpat, kur laulājās Kortnija Kardašjana

Jauns.lv

Hita “Chandelier” izpildītāja austrāliešu mūziķe Sia (47), kura gadiem ilgi slēpa savu seju no plašākas sabiedrības, atkal kļuvusi par precētu sievieti.

Dziedātāja Sia, pilnajā vārdā Sia Keita Izobella Fērlere, salaulājusies ar savu mīļoto vīrieti Denu Bernardu tajā pašā vietā, kur pērn greznas kāzu svinības rīkoja Kortnija Kardašjana un Treviss Bārkers.

Hita “Chandelier” izpildītāja baudījusi romantisku ceremoniju modes dizaineru Domeniko Dolčes un Stefano Gabanas īpašumā “Villa Olivetta” Portofino, Itālijā.

Līgava kāzu dienai bija izvēlējusies nāriņas silueta kleitu, kas darināta no krēmkrāsas mežģīnēm. Dziedātāja izskatījās no sirds laimīga dienā, kad deva jāvārdu savam mīļotajam vīrietim Denam.

Austrāliešu mūziķe savas privātās attiecības centusies sargāt no liekas uzmanības, tāpēc plašākai sabiedrībai nav skaidri zināms, kad viņa un Dens Bernards sākuši satikties.

Aizvadītā gada nogalē viņa soctīklos publiskojusi tikai vienu fotogrāfiju, kurā abi redzami kopā.

Tiek ziņots, ka dziedātājas laulību ceremoniju apmeklējuši tikai seši viesi.

Slavenību žurnāla “People” rīcībā esošajās fotogrāfijās var redzēt, ka līgavainis kāzu dienai izvēlējies gaišas krāsas uzvalku ar platu zīda jostu un elegantu tauriņu.

Sia un Dens apmainījās ar zvērestiem krāšņā lapenē, ko rotāja rozā, violeti, dzelteni un balti ziedi.

Svinību vietā bija arī zeltīti galdi ar baltām svecēm stikla traukos.

Pērn ap šo pašu laiku Kortnija Kardašjana un viņas vīrs Treviss Bārkers rīkoja kāzas šajā pašā villā.

Kortnijas Kardašjanas un Trevisa Bārkera trešā kāzu ceremonija Portofino, Itālijā

gallery icon

Viss Kardašjanu-Dženeru un Bārkeru klans bija ielūgts uz grandiozajām svinībām un bija redzēts baudīja atpūtu gleznainajā piejūras pilsētā pirms ceremonijas.

Kortnijas un Trevisa kāzu izmaksas pilnībā sedza Dolče un Gabana, un visi viesi bija ģērbušies viņu modes nama radītajos tērpos.

Sia iepriekš bija precējusies ar dokumentālā kino režisoru Ēriku Andersu Langu, ar kuru salaulājās savās mājās Palmspringsā 2014. gada augustā. Par kāzu fotogrāfu pāris bija nolīdzis slavenību fotogrāfu Teriju Ričardsonu.

Dziedātāja Sia ar pirmo vīru Ēriku Langu

Dziedātāja Sia ar dokumentālā kino režisoru Ēriku Langu apprecējās 2014. gada augustā, bet 2016. gada nogalē iesniegusi šķiršanās prasību.

gallery icon

Pēc diviem kopdzīves gadiem laulātie draugi pieņēma lēmumu šķirties un iet katrs savu ceļu.

„Pēc ilgām pārdomām un dvēseles iztirzāšanas esam pieņēmuši lēmumu šķirties kā pārim,” bija teikts abu oficiālajā paziņojumā. „Taču mēs esam nolēmuši palikt draugi. Turpmāki komentāri nesekos.”

Dziedātāja Sia uz skatuves un dzīvē

Dziedātāja Sia uz skatuves un dzīvē.

gallery icon