foto: Publicitātes
Noklausies - ar jaunu dziesmu fanus iepriecina pašmāju repa duets "Olas"
Duets “Olas” radies kā humora projekts 2014. gadā, apvienojoties kādreizējiem kursa biedriem Žanim Pavlovskim un reperim Arvim Reikam.
Mūzika
2023. gada 3. aprīlis, 17:00

Noklausies - ar jaunu dziesmu fanus iepriecina pašmāju repa duets "Olas"

Jauns.lv

Jaunu dziesmu "Pacani Kazas" klajā laidis pašmāju repa duets "Olas".

“Mūsu fani mūs atbalsta, neskatoties uz to, ka pēdējos gados nebijām tik aktīvi. Bet “Olas” ir uz palikšanu - nākamgad grupai jau aprit 10 gadi! Paldies katram klausītājam, kurš ir palīdzējis mums atgriezties dažādos topos!” saka "Olas" dalībnieki Žanis Pavlovskis un Arvis Reiks.

Grupa laidusi klajā jaunu dziesmu ar nosaukumu “Pacani Kazas”, kas ir otrais singls no topošā albuma, kurš iznāks 7.aprīlī.

“Pacani Kazas” ir vārdu spēle no angļu valodas vārda “goat”, kurš ne tikai tiešā tulkojumā nozīmē vārdu “kaza”, bet kuru izmanto arī kā “Greatest of All Time” saīsinājumu. Šī dziesma ir sava veida cieņas izrādīšana visiem mūsu draugiem, kurus mēs uzskatam par veiksmīgiem cilvēkiem. Ja tu neesi čīkstulis un kusties šajā dzīvē pareizi - tad tu visdrīzāk esi “GOAT” jeb “KAZA”, nevis kaut kāda aita!” skaidro grupas dalībnieki.

Ar albuma izdošanas datumu sāksies arī grupas “Olas” Latvijas koncertturneja - Žanis un Reiks brauks ciemos uz tādām pilsētām kā Saldus, Valmiera, Jelgava, Jēkabpils, Liepāja un Rīga.

Duets “Olas” radies kā humora projekts 2014. gadā, apvienojoties kādreizējiem kursa biedriem Žanim Pavlovskim un reperim Arvim Reikam. 2017. gadā duets izdeva savu debijas albumu “Ir klāt”, kuram sekoja Vislatvijas koncertturneja un lielkoncerts koncertzālē "Palladium".

Repa dueta "Olas" dziesmas “Beidzās nauda” video aizkadri

Pēc vairāk nekā trīs gadu radošā pārtraukuma mūzikā atgriežas Latvijā plašu atpazīstamību iekarojušais repa duets "Olas". Tā dalībnieki Žanis Pavlovskis ...

gallery icon

Grupa "Olas" un Nikolajs Puzikovs Rīgas pašvaldības policijas preses konferencē

gallery icon