foto: /All Over Press/ Vida Press
Mihaēla draugs izskaidro, kāpēc Korīna Šūmahere nevēlas pamest mājas
Mihaēls un Korīna savulaik bija viens no populārākajiem laulātajiem pāriem pasaulē.
Slavenības
2023. gada 26. marts, 07:49

Mihaēla draugs izskaidro, kāpēc Korīna Šūmahere nevēlas pamest mājas

Jauns.lv

Ir pagājuši gandrīz 10 gadi, kopš viens no labākajiem Formula-1 braucējiem vēsturē, Mihaēls Šūmahers, guva smagas traumas kalnu slēpošanas kūrortā Francijas Alpos. Sportista draugs paziņojis, ka viņa sieva Korīna brīvprātīgi kļuvusi par vientuļnieci. Pašlaik 54 gadus vecais Mihaēls dzīvo ģimenes mājā Šveicē netālu no Ženēvas ezera. Viņam līdzās atrodas arī Korīna, sportistu regulāri apciemo 26 gadus vecā meita Džīna Marija un 24 gadus vecais dēls Miks.

Formula-1 komandas "Džordan" dibinātājs un bijušais īpašnieks Edijs Džordans paziņojis, ka visus šos gadus Šūmahera sieva dzīvojusi ārkārtīgi noslēgti, lai saglabātu viņa stāvokli slepenībā. Kopt vīru viņai palīdz medicīnas personāla komanda. Pērn Edijs vēlējās apciemot septiņkārtējo pasaules čempionu, taču ģimene piedāvājumu noraidīja, raksta "Hello".

"Šī bija visbriesmīgākā situācija Mikam un Korīnai. Ir pagājuši jau gandrīz desmit gadi, Korīna dzīvo kā ieslodzītā, viņa nevar iet uz pusdienām, ballīti vai citu pasākumu, jo visi gribētu ar viņu parunāt par Mihaēlu, bet viņai tas nav jāatgādina katru minūti," norādīja Džordans.

Šūmahers reiz sievu nosaucis par savu "sargeņģeli". Pēc traģēdijas viņa pārņēma pilnīgu kontroli pār informāciju, kas attiecas uz viņa stāvokli. Korīna izvairījās runāt par vīru. Tomēr viņa izgaismoja savas grūtības dokumentālajā filmā par viņa dzīvi, kas iznāca 2022. gadā.

Autosporta leģenda Mihaēls Šūmahers

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaēls Šūmahers gadu gaitā.

gallery icon

"Mihaēls ir šeit. Cits, bet viņš ir šeit, un es uzskatu, ka tas mums dod spēku. Mēs esam kopā. Mēs dzīvojam kopā mājās. Mēs veicam terapiju. Darām visu, lai Mihaēlam būtu labāk un lai viņam būtu komfortabli. Un vienkārši ļaujam viņam sajust mūsu ģimeni, mūsu saikni. Un, neskatoties ne uz ko, es darīšu visu, kas manos spēkos. Mēģinām uzvesties kā ģimene, jo Mihaēlam tas patika un joprojām patīk. Un mēs turpinām dzīvot savu dzīvi," paziņoja Šūmahera.

Autosportista izredzētā skaidroja, ka viņa ārstēšanai jau iztērēti 20 miljoni sterliņu mārciņu un terapija turpināsies. Kas attiecas uz privātumu, tad tā ir paša sportista vēlme.

"Privātais ir privāts, kā viņš vienmēr ir teicis. Man ir ļoti svarīgi, lai viņš varētu turpināt baudīt savu privāto dzīvi, cik vien tas ir iespējams. Mihaēls mūs vienmēr ir aizstāvējis, un tagad mēs aizstāvam Mihaēlu," "Daily Mail" citē Korīnu.

Mirkļi no Mihaēla Šūmahera sievas Korīnas Šūmaheres dzīves

gallery icon