foto: Christopher Peterson / SplashNew/ Vida Press
Toms Krūzs jau 10 gadus nav saticis meitu Suri
Keitija Holmsa ar meitu Suri Krūzu.
Slavenības
2023. gada 23. marts, 09:09

Toms Krūzs jau 10 gadus nav saticis meitu Suri

Jauns.lv

2012. gada 29. jūnijā Toms Krūzs un Keitija Holmsa pārsteidza sabiedrību, paziņojot, ka šķiras pēc piecarpus laulībā nodzīvotiem gadiem.

Toma Krūza un Keitijas Holmsas meitai Suri (tagad 16) vecāku šķiršanās laikā bija tikai pieci gadi. Toms nav klātesošs meitas dzīvē jau kopš 2013. gada, kas ir gads pēc viņa un Keitijas Holmsas šķiršanās.

Toma Krūza un Keitijas Holmsas 16 gadus vecā meita Suri 2022. gadā

gallery icon

Pirmdien tika ziņots, ka Suri šobrīd ar mammas palīdzību sākusi meklēt sev piemērotāko koledžu tālākai izglītībai, taču tīņu vecuma meitenes tēvs viņai nepalīdz šajā nozīmīgajā izvēlē, jo viņš “nepiedalās” sava bērna audzināšanā.

Saskaņā ar šķiršanās dokumentos rakstīto, Keitija tika noteikta par vienīgo meitas Suri aizbildni un Toms piekrita katru mēnesi maksāt bijušajai sievai 400 000 ASV dolāru par meitas uzturēšanu līdz viņas 18 gadu vecumam.

Aktrise Keitija Holmsa pastaigā ar meitu un viņas sunīti

Aktrise Keitija Holmsa ar meitu Suri un viņas čivavas sunīti Haniju. Pirms diviem gadiem Holmsas un Toma Krūza meita Suri ...

gallery icon

Suri nav satikusi savu slaveno tēvu jau desmit gadus. Krūzs nav klātesošs meitas dzīvē, kopš Keitija atteicās pievienoties Scientoloģijas baznīcai un nevēlējās, lai arī meita ar to jebkādā veidā būtu saistīta.

2012. gadā Holivudas superzvaigzne Toms Krūzs (šobrīd 60) izteicās, ka ir “dziļi apbēdināts”, ka viņa 16 gadu jaunākā sieva ir iesniegusi šķiršanās pieteikumu.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Toms Krūzs un Keitija Holmsa kāzu dienā 2006. gada 18. novembrī.

Viņš norādīja, ka šķiršanās iniciatore bijusi Keitija.

“Šī ir Keitijas un viņas ģimenes personīga un privāta lieta,” toreiz žurnālam “People” paziņoja Holmsas advokāts Džonatans Vulfs.

“Keitijas galvenās rūpes, kā tas vienmēr ir bijis, ir viņas meitas intereses.”

Suri pirmā fotosesija pusgada vecumā

gallery icon

Krūza pārstāvis apgalvoja, ka aktieris neesot bijis gatavs tādam notikumu pavērsienam.

Avoti gan norādīja, ka Holmsa bija informējusi savu vīru par to, ka iesniegusi laulības šķiršanas prasību, tikai viņa nav devusi Krūzam iespēju kontrolēt šīs ziņas izplatību, kā tas bijis aktiera iepriekšējās sievas Nikolas Kidmenas gadījumā.

Suri Krūza ar mammu Keitiju Holmsu Centrālparkā

gallery icon

2012. gada jūnijā tika ziņots, ka Keitija nolēmusi Ņujorkā iesniegt šķiršanās pieteikumu, jo tas potenciāli varētu sniegt viņai lielākas iespējas iegūt primāro aizbildnību pār Suri.

Tā kā viņiem bija noslēgts pirmslaulību līgums par finansēm, tiek uzskatīts, ka Holmsa mērķtiecīgi iesniegusi šķiršanās pieteikumu Ņujorkas štatā, nevis Kalifornijā, jo Ņujorkā tiesai nepatīk piešķirt kopīgu aizbildniecību vecākiem, kas atrodas uz savstarpēja kara ceļa.

Nikolas Kidmenas un Toma Krūza adoptētie bērni

gallery icon

Kļūstot par vienīgo aizbildni, Holmsa varētu liegt piesaistīt meitu Scientoloģijas baznīcai, kas viņai jau agrāk raisījusi nepatiku un neuzticēšanos, neraugoties uz bijušā vīra apmātību ar šo reliģisko kustību.

Suri tolaik apmeklēja scientoloģijas skolu Kalifornijā un Keitija varētu meitu izņemt no tās, ja kļūtu par vienīgo oficiālo aizbildni.

Keitija Holmsa ar meitu Suri atpūšas Maiami

gallery icon

Avoti arīdzan norādīja, ka Holmsa laulības laikā pieredzējusi, ka Toma otrā sieva Nikola Kidmena tiek pilnībā šķirta no saviem bērniem Izabellas (30) un Konora (28), kurus pāris adoptēja savas kopdzīves laikā. Keitija bija apņēmības pilna to nekad nepieļaut notiekam ar viņu un meitu Suri.

Keitija redzēja, ka Izabella un Konors nav tuvi ar savu māti Nikolu, bet ir uzticīgi savam tēvam un scientoloģijai. Tas arī bija viens no iemesliem, lai prasītu lūgt piešķirt viņai vienīgās aizbildnes tiesības.

2012. gada jūlijā tiesa piekrita Keitijas prasībai.

Toms Krūzs “Oskara” nominantiem par godu rīkotajās pusdienās 2023. gada februārī

Aktieris Toms Krūzs “Oskara” nominantiem par godu rīkotajās pusdienās 2023. gada februārī.

gallery icon

Saskaņā ar TMZ rakstīto, lai gan Keitija bija iecelta par meitas vienīgo aizbildni, tika teikts, ka Tomam joprojām esot dots ievērojams apciemojuma laiks kopā ar meitu.

Vienošanās dokumentos bija iekļauti arī punkti, kur uzskaitīts, ko Toms un Keitija drīkst meitai stāstīt saistībā ar reliģiju, tajā skaitā scientoloģiju.

Šiem ierobežojumiem bija paredzēti atvieglojumi, meitai kļūstot vecākai, informēja "TMZ".

Toma Krūza un Keitijas Holmsas dzīve

gallery icon

Dokumentos arī teikts, ka Toms piekritis segt visus Suri izdevumus, to skaitā “medicīnas, zobārstniecības, apdrošināšanas, izglītības, koledžas un citas ārpusskolas izmaksas”.

“Toms vienmēr ir izpildījis savus pienākumus, kad runa ir par finansiālām saistībām pret Keitiju un Suri,” portālam "DailyMail" norādījis avots.

Tomēr “Neiespējamās misijas” aktieris nav bijis klātesošs Suri dzīvē.

Mazās modes dāmas Suri garderobe

gallery icon

Toms jau vairāk nekā desmit gadus nav saticis Suri, taču viņam ir ciešas attiecības ar abiem vecākajiem bērniem, kuri viņam ir kopīgi ar Nikolu Kidmenu.

Savukārt Nikola, kura 2001. gadā iesniedza šķiršanās pieteikumu pēc 11 laulības gadiem Toma scientoloģijas interešu dēļ, ar bijušo vīru nav runājusi gandrīz 20 gadus.

Toms nekad nav piekritis apgalvojumam, ka viņa reliģiskā pārliecība būtu izraisījusi viņa atsvešināšanos no Suri.

Ieskats Suri Krūzas košajā garderobē

gallery icon

2013. gadā aktieris iesūdzēja tiesā žurnālu “In Touch” par 50 miljoniem dolāru, kad izdevums rakstīja, ka viņš “pametis” savu meitu.

Kad lieta tika izskatīta tiesā, Toms norādīja, ka nav varējis satikt meitu sava aizņemtā darba grafika dēļ.

Tolaik aktieris apgalvoja, ka nav redzējis meitu 100 dienas, jo strādājot pie filmas “All You Need Is Love” okeāna viņā krastā – Londonā.

Viņš tiesā kategoriski noliedza, ka būtu pametis Suri, apliecinot, ka sazvanās ar jaunāko meitu “katru dienu”.

Keitija Holmsa un viņas stils

gallery icon

Šo pirmdien izskanējusi informācija, ka Suri sākusi izsūtīt pieteikumus studijām koledžā, un to izvēlē viņai palīdzot tikai mamma, jo tētis neesot klātesošs meitas audzināšanā un dzīvē kā tādā.

Kāds Keitijai Holmsai tuvs cilvēks portālam "DailyMail" norādījis, ka Suri, kura nākamajā mēnesī svinēs savu 17 dzimšanas dienu, esot izsūtījusi vairākus pieteikumus un vēloties studēt modi Ņujorkā. Šāda meitas izvēle noteikti iepriecinot viņas mammu, kam ģērbšanās stils allaž bijis ļoti nozīmīgs.