foto: IS/MPI/Capital Pictures
Filmas "Viens pats mājās" zvaigzne Makolijs Kalkins slēpj dēla piedzimšanu
Ģimenes pieaugums noticis pirms Ziemassvētkiem. Kalkins to slēpa no preses un faniem vairāk nekā divus mēnešus.
Slavenības
2023. gada 18. marts, 18:55

Filmas "Viens pats mājās" zvaigzne Makolijs Kalkins slēpj dēla piedzimšanu

Jauns.lv

 Makolijs Kalkins, kurš kļuva slavens, pateicoties leģendārajai Ziemassvētku komēdijai "Viens pats mājās", vairāk nekā divus mēnešus no sabiedrības slēpis faktu, ka viņa ģimenē ienācis vēl viens bērns, vēsta “US Weekly”

Slavenais amerikāņu aktieris Makolijs Kalkins , kurš 9 gadu vecumā pirmo reizi filmējās filmā un ieguva pasaules slavu, otro reizi kļuva par tēvu. Viņa sieva Brenda Songa, ar kuru Kalkins ir kopā kopš 2017. gada, savam partnerim dāvājusi dēlu.

Ģimenes pieaugums noticis pirms Ziemassvētkiem. Kalkins to slēpa no preses un faniem vairāk nekā divus mēnešus. Ir zināms, ka dēlu nosaukts par Kārsonu.

" Brenda ir vērsta uz to, lai būtu laba mamma un veltītu visu savu uzmanību saviem bērniem. Viņai ir labs atbalsts. Viņa un Makolijs ir patiešām gādīgi vecāki," “US Weekly” pavēstīja  ģimenei tuvs avots.

Makolijs Kalkins pastaigā ar Džeksona meitu Parisu Džeksoni 2017. gadā.

Makolijs Kalkins ir labos draugos ar sava leģendārā labākā drauga Maikla Džeksona meitu Parisu Džeksoni.

gallery icon

Aktieris ar amerikāņu modeli iepazinās vairāk nekā pirms sešiem gadiem. 2017. gadā viņi uzsāka attiecības. 2021. gadā piedzima viņu pirmais dēls. Zēns tika nosaukts Makolija māsas vārdā, kuru notrieca automašīna.

Tieši bērna piedzimšana lika Brendai un Makolijam oficiāli saderināties, jo pirms tam viņi 4 gadus bija nodzīvojuši civillaulībā.

Makolijs Kalkins komēdijā "Viens pats mājās"

2015. gadā aprit 25 gadi kopš uz ekrāniem iznāca populārā Ziemassvētku komēdija ar Makoliju Kalkinu galvenajā lomā – „Viens pats ...

gallery icon