Slavenības
2023. gada 28. februāris, 10:15

Ņujorkā ar lietuviešu draugu apprecējies modes mākslinieks Atis Artemjevs

Jauns.lv

Pašmāju modes mākslinieks Atis Artemjevs, kas jau krietnu laiku dzīvo un strādā ASV, kļuvis par precētu vīru. Viņš teicis jāvārdu lietuviešu uzņēmējam Pauļam Jančauskam.

Priecīgo vēsti Artemjevs izziņojis soctīklā "Instagram", kur ievietojis foto no kāzām. "Jauns sākums," bildi parakstījis viņš, pievienojot mirkļbirkas "tikko precējušies", "jaunlaulātie" mīlestība ir mīlestība".

Sveicienu, sirsniņu un laba vēlējumu jaunajam pārim netrūkst - tos sūta gan modeles un uzņēmēji, gan radi, draugi un talanta cienītāji.

Artemjevam šī nav pirmā laulība. Pirms gandrīz 15 gadiem viņš par sievu apņēma amerikānieti Mae Laurelu Milbrotu, kas pasaulē laida dēlu Aleksandru Čārlzu, kurš nu jau ir tīņa vecumā. Plaši savulaik tika aprakstīts, kad Artemjevs Latvijā pat bija izsludināts meklēšanā, jo ar savu piecus gadus veco dēlu no krīzes centra Ventspilī bija devies nezināmā virzienā.

Bērna māte portālam Jauns.lv tolaik neslēpa izmisumu: “Šobrīd esmu situācijā, kuru nevajadzētu piedzīvot nevienai mātei! Viss, uz ko varu cerēt, – policija atradīs viņus pēc iespējas ātrāk. Zinu, ka vietējie likumsargi smagi strādā, un ceru uz kādām labām ziņām.” Pēc pāris nedēļām bērns un tēvs atrasti, Artemjevs aizturēts. Viņš stāstīja par ieilgušu ģimenes krīzi, iesaistītās pat Tiesībsargs, bet nu jau gadi pagājuši un ar dēla audzināšanu viss esot kārtībā.