foto: CAMERA PRESS/Graeme Robertson/TSPL / Vida Press
Robina Raita atklāj patieso iemeslu, kāpēc apvienojusies ar šķirto vīru Šonu Pennu
Robina Raita un Šons Penns 2001. gadā.
Slavenības
2023. gada 17. februāris, 06:57

Robina Raita atklāj patieso iemeslu, kāpēc apvienojusies ar šķirto vīru Šonu Pennu

Jauns.lv

Aktrise Robina Raita (56) paskaidrojusi, kāds ir viņas pašreizējais attiecību statuss ar šķirto vīru aktieri Šonu Pennu (62) pēc tam, kad pagājušajā mēnesī ziņu lapās parādījās virsraksti, ka abi atkal apvienojušies.

Šķirtais pāris pirmo reizi sešu gadu laikā publiski pamanīts kopā. Šos attēlus publicējis izdevums “Page Six”, mudinot fanus aizdomāties, ka iespējams viņi atjaunojuši attiecības. Vai tas tā ir, skaidro pati Robina Raita.

Sniedzot intervijas “E! News”, filmas “The House of Cards” aktrise pastāstījusi, ka labprāt uztur draudzību ar šķirto vīru Šonu Pennu, ar kuru viņai ir divi kopīgi bērni – meita Dilana (31) un dēls Hopers (29).  

Pāris, kurš laulībā nodzīvoja 13 gadus, atpazīti lidostas terminālā pie eskalatora, katrs turot savu bagāžu. Abi manīti Martina Lutera Kinga juniora dienas garajā nedēļas nogalē, kas sākās piektdienā, 2023. gada 13. janvārī.

Robina Raita, Šons Penns un viņu bērni Dilana un Hopers

gallery icon

“Mēs devāmies uz savu bērnu pasākumu,” paskaidroja Robina Raita. “Mēs vienmēr būsim ģimene, neatkarīgi no tā, vai esam pāris, vai šķīrušies. Manuprāt tas ir skaisti, un es to novēlu ikvienam.”

Robina arīdzan piebildusi, ka tā ir “dāvana”, ka ir iespēja saglabāt “draudzību ar savu bērnu tēvu”, jo būt šķirtam, ja tev ir kopīgi bērni, ir “viena no visgrūtākajām lietām dzīvē”.

49 gadus vecā Robina Raita pludmalē izskatās tikpat labi kā meita

Šona Penna bijusī sieva, 49 gadus vecā aktrise Robina Raita ar meitu Dilanu (24) devusies atpūtā uz Meksiku, kur baudījušas ...

gallery icon

Robina Raita un Šons Penns bija precējušies no 1996. līdz 2000. gadam.

Pēc šķiršanās Robina un Šons ar saviem bērniem ir kopīgi strādājuši pie vairākiem filmu projektiem. Dilana kopā ar tēti nofilmējusies 2021. gadā iznākušajā lentē “Flag Day”. Dilana kopā ar brāli Hoperu redzama arī 2022. gadā izdotajā filmā “Signs of Love”.

Aktiera Šona Penna vecākā meita Dilana

gallery icon

Savukārt pavisam nesen Robina Raita atveidojusi sava dēla Hopera ekrāna mammu drāmā “Devil’s Peak”, kas uz ekrāniem skatāma no šā gada 17. februāra.