Mūzika
2023. gada 14. februāris, 12:17

Beidzot! "X faktora" skatītāju mīlulis Viktors Buntovskis nāk klajā ar savu pirmo singlu

Jauns.lv

Otrās vietas ieguvējs populārajā konkursā “X faktors” Viktors Buntovskis turpina priecēt savus sekotājus un izdod savu pirmo dziesmu un mūzikas video “Mēness”. Singls tapis sadarbībā ar mūziķiem Reiku un Mārtiņu Rudzīti.

Dziesma vēsta par sāpīgu šķiršanos un pieredzi, kas jāpārdzīvo, bet jāspēj arī ”palaist vaļā” un doties tālāk.

Pats mākslinieks saka: “Šī dziesma ir pateicība visiem maniem atbalstītājiem gan “X faktora” laikā, gan pēc tā, jo esmu saņēmis neskaitāmas motivējošas ziņas, kuras liek neapstāties pēc šova, bet radīt pašam un darboties mūzikas jomā arī turpmāk.”

Kopā ar singlu iznācis arī mūzikas video, kas skatāms straumēšanas vietnē “YouTube”.

“Šī ir mana pirmā dziesma no vairākām, kas taps šī gada ietvaros, tāpēc sekojiet līdzi manām aktivitātēm sociālājos tīklos, un pavisam drīz ceru Jūs iepriecināt ar jauku sadarbības dziesmu,” pauž Viktors.

Mūzikas videoklipā piedalās arī modele Hanna Cuprijanoviča. Video filmējis operators Harijs Blāze.

Mūzikas video režisors ir tautā zināmais reperis, multimākslinieks Reiks, kurš sadarbību ar Viktoru Buntovski ir uzsācis salīdzinoši nesen.

“Pamanīju Viktoru “X faktorā” un jau tad sapratu, ka šim džekam ir liels potenciāls un labprāt viņam palīdzētu to attīstīt. Pēc laika, redzot, ka Viktors nav izdevis nevienu dziesmu, nolēmu viņam uzrakstīt un piedāvāt sadarbību. Tā mēs satikāmies un jau pirmajā tikšanās reizē šo dziesmu uzrakstījām. Tā kā man ir pieredze dziesmu rakstīšanā, producēšanā un klipu veidošanā, zinu, ka varu Viktoram dot padomus un palīdzēt attīstīt viņa talantu. Man ir prieks redzēt, kā viņš klausās, attīstās un seko saviem sapņiem. Domāju, ka šis ir tikai sākums.”

Singls “Mēness” būs pieejams lielākajās straumēšanas platformās “Spotify”, “YouTube”, “Apple Music” kā arī citās no 19. februāra.