foto: instagram.com/npresnyakov/
"Neticu, ka tas notiek ar mani" - Pugačovas mazdēls nomainījis vārdu darba dēļ ASV
Ņikita Presņakovs
Slavenības
2023. gada 10. februāris, 19:05

"Neticu, ka tas notiek ar mani" - Pugačovas mazdēls nomainījis vārdu darba dēļ ASV

Jauns.lv

Nu jau vairākus mēnešus krievu estrādes zvaigznes Allas Pugačovas vecākais mazdēls karjeru veido Amerikā, uz kurieni pārcēlies kopā ar sievu. Ņikita Presņakovs filmē klipus Rietumu zvaigznēm un tāpēc nomainījis vārdu.

Tagad primadonnas mazdēla darbi skatāmi ar vārdu "Nick Pres" (Niks Press). Ņikita jau pastrādājis ar tādiem māksliniekiem kā Dollija Pārtone un Diona Vorvika, par ko pastāstījis personīgajā blogā.

"Nofilmēju klipu leģendām un jau nonācu visos medijos. Neticu, ka tas notiek ar mani," atzina 31 gadu vecais Presņakovs.

Ņikita reti stāsta par dzīvi ārzemēs un nesaka, vai atgriezīsies Krievijā, raksta "StarHit".

"Beidzot izrāvāmies ar sievu atpūsties uz pāris dienām! (..) Esmu šajā skaistumā (toreiz mūziķis bija Havaju salās) filmēju klipu dziedātājai pēc pāris dienām. Mēs ieradāmies dažas dienas agrāk, lai meklētu filmēšanas vietas un visu apskatītos," viņš stāstīja decembra beigās.

Runājot par Ņikitas sievu Aļonu Krasnovu, viņa Amerikā piekopj aktīvu dzīvesveidu - bieži pavada laiku kopā ar draudzenēm tusiņos, sporto un publicē kadrus no restorāniem un kafejnīcām.

Krasnova un Presņakovs apprecējās 2017. gada vasarā. Pāris līdz šim nav kļuvis par vecākiem, jo uzskata, ka viņiem jānostājas uz kājām un tad jādomā par mantiniekiem.

"Mēs pagaidām neesam gatavi bērniem. Gribam vēl paceļot, gribam mazliet padzīvot sev. Mēs tagad esam tik bezrūpīgi, guļam līdz 12. Bet bērni kādreiz noteikti būs," reiz atklāti sacīja Aļona.