foto: Carlos Piaggio/Shutterstock/ Vida Press
Kianu Rīvss noskaities - viņa pagalmā guļ vīrietis ar "dīvainām" lietām mugursomā
Kanādiešu aktieris Kianu Rīvss
Slavenības
2023. gada 3. februāris, 10:17

Kianu Rīvss noskaities - viņa pagalmā guļ vīrietis ar "dīvainām" lietām mugursomā

Jauns.lv

Kanādiešu aktieris Kianu Rīvss pieprasījis tuvošanās aizliegumu pret kādu vīrieti, kurš, iespējams, vairākkārt iekļuvis viņa mājā, tostarp gulējis viņa pagalmā, raksta "Sky News".

Kianu Rīvss tiesā norādījis, ka saķeršanās ar pārkāpēju viņa īpašumā raisījusi aktierī  "būtisku satraukumu, īgnumu un trauksmi".

Ziņu aģentūras PA rīcībā nonākušajos tiesas dokumentos Rīvss apgalvo, ka 38 gadus vecais Braiens Kīts Diksons viņa Losandželosas apgabala īpašumu apmeklējis sešas reizes.

Kianu Rīvsa Holivudhilsas māja Kalifornijā

gallery icon

Incidenti fiksēti no pagājušā gada novembra līdz šī gada janvārim.

Dokumentos arī rakstīts, ka otrā apmeklējuma laikā Diksons atstājis mugursomu, kurā bija iekļauti "dīvaini" priekšmeti, tostarp DNS testēšanas komplekts.

Domā, ka ir aktiera radinieks

Noskaidrojies, ka ar Kianu Rīvsu apmātais vīrietis sociālajos tīklos dēvē sevi par "Džesperu Kītu Rīvsu", paužot pārliecību, ka viņš un slavenais aktieris ir radinieki.

Kianu Rīvss kopā ar māti "Oskara" ceremonijā 2020. gadā

Pasaulslavenais aktieris Kianu Rīvss (55) jau atkal saviļņojis sirdis - viņš uz "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju ieradies nevis ar savu ...

gallery icon

Savā paziņojumā Rīvss sacīja: "Pēdējo dažu mēnešu laikā ir notikuši vairāki incidenti, kuru laikā viņš neaicināts apmeklējis manu māju, iekļuvis manā īpašumā, meklējis piekļuvi manai mājai un vēlējies sazināties ar mani."

Rīvss tiesai paudis, ka vīrieša uzmācīgā un draudošā uzvedība viņu satrauc, turklāt viņš vēlas pasargāt arī savu partneri un draugus, kuri dzīvo vai pavada laiku viņa mājā.

Tiesa apmierināja aktiera lūgumu un piemēroja vīrietim tuvošanās liegumu līdz 24. februārim - datumam, kad gaidāma tiesas sēde. Pret uzbāzīgo vīrieti uzsākta izmeklēšana.

Kianu Rīvss un Aleksandra Granta

gallery icon

Zināms, ka kopš 2019. gada novembra 58 gadus vecais Kianu Rīvss publiski ir darījis zināmu, ka viņu vieno romantiskas attiecības ar mākslinieci Aleksandru Grantu. Pāris iepazinās jau tālajā 2009. gadā, kad kopīgi strādāja pie divām grāmatām.

2014. gads. Kianu Rīvss ar māsu Kimu brīvdienās Romā

Jau vairāk nekā desmit gadus aktiera Kianu Rīvsa māsa Kima sirgst ar leikēmiju. Akūtais periods ir veiksmīgi pārdzīvots, taču Kimai ...

gallery icon