foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Slavenības iziet sabiedrībā, mēs komentējam - pašmāju zvaigžņu stila odziņas
Slavenības
2023. gada 26. janvāris, 06:48

Slavenības iziet sabiedrībā, mēs komentējam - pašmāju zvaigžņu stila odziņas

Žurnāls "Kas Jauns"

Stila influenceri komentē sabiedrībā zināmu cilvēku stilu, apmeklējot saviesīgus pasākumus. No kritikas neizsprukt pat fašionistām.

Komentē:

Sabīne Glezere, modes blogere un digitālā satura radītāja

Alena Bule, modes un skaistumkopšanas blogere

Katrīne Dīķe, dueta "DVINES" dalībniece, modes entuziaste

Alīna Osipova, blogere, personīgā stiliste

Andrejs Čistjakovs jeb André Won, stilists, digitālā satura veidotājs

Aktrise Lelde Dreimane

Katrīne Dīķe: “Lelde izskatās lieliski! Kleitai ir aktuāla krāsa un spalvu detaļas, turklāt tā veiksmīgi izceļ augumu. Ja kleita būtu bijusi garāka, koptēls būtu elegantāks.”

Sabīne Glezere: “Tēls būtu labs, ja mati būtu ieveidoti uz augšu, bet perlamutra krāsas zeķubikšu nebūtu vispār.”

Alena Bule: “Varētu teikt, ka aktrisei izdevās akcentēt savu skaisto augumu. Tomēr bēšā krāsa ir jāatstāj ikdienai, nevis jāizmanto vakara pasākumiem.”

Alīna Osipova: “Mirdzošās zeķubikses uzreiz sabojā visu izskatu, klasiskās laiviņkurpes izskatās garlaicīgi un pasliktina kleitas šarmu.”

Modes palātas vadītāja Dita Danosa

 

Katrīne Dīķe: “Šis ir tas gadījums, kad melns ir aizraujošs un sader ar brūnu krāsu! Ļoti patīk gan kleita, gan zābaki.”

Alena Bule: “Dita ir vēl viena melnās krāsas cienītāja. Neierasta kleitas versija ar atklātu roku to padara ļoti interesantu. Pie Gucci stila apaviem prasītos liela izmēra ķēde ap kaklu.”

André Won: “Man patīk kleitas interesantais piegriezums. Apģērbu slāņošana gandrīz vienmēr izskatās neparasti un stilīgi. Aizraujošas detaļas, izteiksmīgas un nepārslogotas. Tieši pietiekami, bet vēl labāk būtu, ja svārki nedaudz paslēptu kurpes.”

Pasākumu vadītāja, lektore Ieva Adamss

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Katrīne Dīķe: “Ieva nemainīgi melnā veiksmīgi pieturas pie sava unikālā stila.”

Alena Bule: “Ļoti gribas, lai uz Ievas izceltos ne tikai dzeltenais zieds. Ceru, līdz ar pavasara iestāšanos Ievai parādīsies vairāk krāsainu apģērbu.”

André Won: “Ieva, kā vienmēr, lieliski izskatās melnā krāsā un ar retro frizūru. Liela izmēra bikses, kedas, kažokādas aviatora jaka un pērļu auskari ir īsts ielas stils. Te lieliski iederētos acu grims ar grafiskām bultiņām!”

Kantri dziedātāja Linita Mediņa

Sabīne Glezere: “Uzskatu par nepiedienīgu valkāt svārkus, kas paredzēti tematiskām, karnevāla tipa ballītēm. Kopumā – parasts tēls.”

Alena Bule: “Tēls ir absolūti novecojis. Šāda veida svārki vēl aizvien ir aktuāli TIKAI ģimeniskām fotosesijām, kad māmiņa un meitiņa velk vienu un to pašu.”

André Won: “Ideja par svārkiem ar lielu, mājīgu džemperi noteikti ir laba. Bet džempera stils un izmērs pieviļ, kas neļauj šim tēlam būt stilīgam, kā arī liek kļūt vecišķam. Labāk būtu, ja džemperi ar bezveidīgo apkakli aizstātu ar modernas krāsas adījumu ar lielu apjomu.”

Mūziķe Patrisha

Katrīne Dīķe: “Zinot Patrishas aizņemto grafiku, domāju, ka viņa ieskrējusi pie Agneses Zeltiņas uz "Soulstones" jubileju pa ceļam no mēģinājuma. Tāpēc tērps svinībām, protams, nav piemērots. Toties Patrisha ir jauna un satriecoši skaista, tāpēc viņai viss izskatās labi.”

Sabīne Glezere: “Ļoti garlaicīgi. Tā, it kā uz pasākumu būtu ieradusies pēc pastaigas pa mežu.”

Alena Bule: “Pats par sevi, Patrishas caurumotais džemperis ir aktuāls, arī pārlielie moon boots. Tēls ir moderns un ikdienai piemērots, taču ne šīm pasākumam!”

Alīna Osipova: “Dūnu jaka nepiestāv garajam džemperim. Vispār dīvains izskats, kādā doties uz prezentāciju. Drīzāk der pastaigai nedēļas nogalē.”

Agneses Zeltiņas rotu veikals "Soulstones" svin devīto dzimšanas dienu

Aktrises Agneses Zeltiņas "Soulstones" studijā, Bruņinieku ielā 45, Rīgā, 8. decembrī norisinājās veikala 9. dzimšanas dienas svinības.

gallery icon

"Trīs Zvaigžņu balvas 2022" apbalvošanas ceremonija un aizkulises

14. janvārī svinīgajā “Trīs Zvaigžņu balva 2022” pasniegšanas ceremonijā tika noskaidroti un sumināti pagājušā gada sporta dzīves izcilnieki 14 nominācijās. ...

gallery icon

Pašmāju dāmu stils 2022. gada nogales spelgonī

Pašmāju dāmu stils 2022. gada nogales spelgonī.

gallery icon