foto: Matt Baron/Shutterstock/ Vida Press
Lizas Marijas Preslijas meitas mantos leģendāro Greislendu
Liza Marija Preslija ar meitām Railiju un dvīnītēm Hārperi un Finliju 2017. gadā.
Slavenības
2023. gada 17. janvāris, 19:07

Lizas Marijas Preslijas meitas mantos leģendāro Greislendu

Jauns.lv

Rokenrola karalim Elvisam Preslijam piederējušo leģendāro īpašumu Greislendu mantos Lizas Marijas Preslijas trīs meitas, informē slavenību žurnāls “People”.

Elvisa Preslija slavenais Memfisas īpašums Greislenda ir mājas, kur uzauga viņa meita Liza Marija Preslija. Tagad šis īpašums pāries Lizas meitu - Railijas Keofas (33) un dvīnīšu Hārperes un Finlijas Lokvudu (14) - pārziņā, slavenību žurnālam “People” norādījis Greislendas pārstāvis.

foto: Karl Larsen / BACKGRID/ Vida Press
Tā Greilsenda izskatījās 2022. gada vasarā.

1977. gadā pēc rokenrola karaļa nāves viņa bijušās mājas pārgāja dziedātāja vienīgas meitas Lizas Marijas īpašumā. Meitene tolaik bija vien deviņus gadus veca. Šobrīd īpašums ir atvērts dažādām ekskursijām un ekskluzīvai nakšņošanai.

Saskaņā ar “Page Six” teikto, lai turpinātu veiksmīgu īpašuma pārvaldību, Liza Marija izvēlējās izveidot jaunu fondu – “The Elvis Presley Trust”, ko nodibināja kopā ar savu māti Priscillu Presliju (77) un Nacionālo tirdzniecības banku.

Elvisa Preslija meita un mazmeitas

Rokenrola karaļa Elvisa Preslija meita Liza Marija Preslija ar savām meitām Railiju Keofu un dvīnēm Finliju un Hārperi Lokvudām.

gallery icon

Gadu gaitā tas bija fonda darbinieku lēmums - atvērt Greislendu sabiedrībai, sniedzot iespēju apmeklēt tur dažādas ekskursijas, kā arī piedāvājot ekskluzīvas nakšņošanas iespējas.

Tomēr Liza Marija bija nelokāma, ka īpašums paliks piederošs Presliju ģimenei. “Greislenda man tika dota un vienmēr būs mana,” viņa uzstāja 2013. gadā. “Pēc tam nodota maniem bērniem. Tā nekad netiks pārdota.”

Elvisa Preslija atraitnei jau 70

Labdarības pasākuma apmeklējuma rokenrola karaļa Elvisa Preslija atraitne Priscilla Preslija izvēlējusies caurspīdīga šifona topiņu un svārkus, kas darināti no bieza ...

gallery icon

2023. gada 12. janvārī pēc sirdsdarbības apstāšanās Liza Marija steidzami tika nogādāta slimnīcā. Lai gan ārstiem izdevās mūziķi reanimēt, jau pēc dažām stundām situācija pasliktinājās un Lizas mamma Priscilla Preslija paziņoja par savas 54 gadus vecās meitas nāvi.  

“Ar smagu sirdi man jādalās ar postošajām ziņām, ka mana skaistā meita Liza Marija mūs ir pametusi,” paziņojumā sacīja 77 gadus vecā Priscilla. “Viņa bija visdedzīgākā stiprā un mīlošā sieviete, kādu jebkad esmu pazinusi. Mēs lūdzam ievērot privātumu laikā, kad cenšamies tikt galā ar šo milzīgo zaudējumu.”

Elvisa Preslija mazmeita Railija Keofa

Elvisa Preslija mazmeita aktrise un modele Railija Keofa. Viņas vecāki ir Liza Marija Preslija un Denijs Keofs.

gallery icon

Vēl dažas dienas pirms nāves Liza Marija kopā ar mammu Priscillu Beverlihilsā apmeklēja “Zelta globusu” pasniegšanas ceremoniju. Viņas bija tur, lai redzētu, kā aktieris Ostins Batlers iegūst godalgu par rokenrola karaļa atveidojumu filmā “Elvis”.

foto: Shutterstock for HFPA/ Vida Press
Priscilla Preslija, Ostins Batlers un Liza Marija Preslija "Zelta globusu" vakarā šā gada 10. janvārī,.

Liza Marija Preslija bija precējusies četras reizes, to skaitā ar aktieri Nikolasu Keidžu un popmūzikas karali Maiklu Džeksonu. Augšminētajās laulībās bērnu nebija.

Liza Marija bija četru bērnu mamma. Pirmie divi bērni pasaulē nāca viņas laulībā ar mūziķi Deniju Keofu. Railija Koeofa ir aktrise un modele, savukārt dēls Bendžamins 2020. gadā dzīvi beidza pašnāvībā. Viņam bija 27 gadi.

Elvisa Preslija mazdēls Bendžamins Preslijs Keofs

gallery icon

Dvīnītes Hārpere Vivjena Anna un Finlija Ārona Lova pasaulē nāca Lizas Marijas ceturtajā laulībā ar ģitāristu un mūzikas producentu Maiklu Lokvudu. Pēc desmit kopā nodzīvotiem gadiem, 2016. gadā Liza pieprasīja šķirt laulību. Tā oficiāli šķirta vien 2021. gadā.