foto: Geoff Robinson Photography/Shutterstock/ Vida Press
Gaišreģis, kurš pareģoja karalienes nāvi, saka, ka ar princi Endrū šogad notiks kas briesmīgs
Princis Endrū, apmeklējot Ziemassvētku dievkalpojumu Sandringemā 2022. gada 25. decembrī kopā ar visu karalisko ģimeni.
Slavenības
2023. gada 3. janvāris, 16:16

Gaišreģis, kurš pareģoja karalienes nāvi, saka, ka ar princi Endrū šogad notiks kas briesmīgs

Jauns.lv

68 gadus vecais ekstrasenss Kreigs Hamiltons-Pārkers iepriekš ar neticamu precizitāti prognozējis lielus notikumus pasaulē, un tagad viņš apgalvo, ka 2023. gads britu karaliskajai ģimenei var kļūt vēl sliktāks.

Ekstrasenss, kurš nodēvēts par “jauno Nostradamu”, uzskata, ka 2023. gadā ar princi Endrū notiks kaut kas briesmīgs - un teic, ka viņam ir lielas bažas par karali Čārlzu un Velsas princesi.

Kreigs Hamiltons-Pārkers iepriekš precīzi prognozēja karalienes nāvi, “Brexit”, Donalda Trampa uzvaru Baltajā namā un vairākus terora aktus.

Viņš apgalvo, ka redz nākotni. Kopā ar sievu Džeinu viņi strādā kā garīgie mediji.

Kreigs Hamiltons-Pārkers saka, ka šogad sagaidāms arī globāls pārtikas trūkums un revolūcija Ķīnā - bet ar to viss neapstāsies.

Ekstrasenss, kurš prognozēja, ka 2022. gads būs pēdējais karalienei Elizabetei II, tagad izteicis vairākas satraucošas prognozes par karalisko ģimeni.

Kreigs Hamiltons-Pārkers redzējis vīziju par to, kā karali Čārlzu apmētā ar olām, kas dažas nedēļas vēlāk arī piepildījusies.

Karali Čārlzu vizītes laikā Jorkā protestētājs apmētā ar olām

gallery icon

Viņš norāda, ka šis būs vēl viens nemierīgs gads princim Endrjū. Karalisko ģimeni piemeklēs vēl kāds “kritiens”, kā arī slimība skars kādu no karaliskajiem bērniem.

Viņš arī norādījis, ka Velsas princese veiks kādu “spontānu” darbību, kas var radīt risku viņas dzīvībai.

Princis Viljams un princese Ketrīna ar bērniem apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu 2022. gadā

gallery icon

Sarunā ar izdevumu "Metro" ekstrasenss sacīja: “Nesen dziļā meditācijas stāvoklī un kontaktējoties ar maniem garīgajiem padomdevējiem, man parādījās princis Endrjū, un ar viņu notika kaut kas šausmīgs.”

“Es domāju, ka viņš piedzīvos psiholoģisku sabrukumu, kas skars viņu pēc mātes nāves, un redzu, ka karalis Čārlzs nostājas pret viņu.”

Karalienes Elizabetes II dēli Čārlzs un Endrū laiku lokos

gallery icon

“Viņš varētu izdarīt kaut ko līdzīgu pārdozēšanai, bet es neredzēju viņu mirstam. Man bija arī vīzija par karaļa Čārlza psiholoģisko veselību un viņa vēlāku atzīšanos depresijas gadā pēc kronēšanas.”

Taču medijs atzīst, ka Čārlza pirmais gads kā monarham kopumā paies mierīgi. “Es viņu saredzu kā reformu karali,” norāda ekstrasenss.

Gaišreģis arī pastāstījis, ka prinča Harija un viņa sievas Meganas Mārklas paradīzē gaidāmas problēmas, norādot, ka viņu attiecības varētu sākt sairt nākamo 12 mēnešu laikā.

Harija un Meganas privātās dzīves ainiņas

gallery icon

Tomēr ne visas ziņas par 2023. gadu ir tikai sliktas.

68 gadus vecais gaišreģis, kuru par ekstrasensu iedvesmoja kļūt ceļojums uz Indiju pēc 20 gadus sliekšņa pārkāpšanas, saka, ka līdz Trešajam pasaules karam vēl ir atlikuši vismaz daži gadi. Lai gan karš Ukrainā turpināšoties, tas nenovedīšot pie Trešā pasaules kara. Ekstrasenss uzskata, ka vismaz 2023. gadā un 2024. gadā pasaulei ar to nebūs jāsaskaras.

Tomēr ekstrasenss apgalvo, ka viņam ir “dīvainas sajūtas” par Skotiju - bet īsti nesaprot, kāpēc.

2018. gadā Hamiltons-Pārkers prognozēja revolūciju Ziemeļkorejā, kas novedīšot pie Kima Čenuna režīma krišanas, teroristu incidentu uz kāda no Lielbritānijas automaģistrālēm, kā arī  ķīmisko ieroču uzbrukumu ar bezpilota lidaparātiem kādai no Eiropas galvaspilsētām.