foto: BACKGRID/ Vida Press
Mazais palaidnis princis Luiss visus apbur Ziemassvētku dievkalpojumā
Princis Viljams un princese Ketrīna ar bērniem apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu.
Slavenības
2022. gada 27. decembris, 14:14

Mazais palaidnis princis Luiss visus apbur Ziemassvētku dievkalpojumā

Jauns.lv

Pirmajos Ziemassvētkos Velsas princis Viljams un princese Ketrīna kopā ar visiem trim bērniem - Džordžu, Šarloti un Luisu -, kā arī citiem britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem apmeklēja tradicionālo dievkalpojumu Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā Sandringemā.

Četrus gadus vecajam princim Luisam šī bija pirmā reize, kad viņš pievienojās māsai, brālim un vecākiem Ziemassvētku dievkalpojuma apmeklējumā. Šī arīdzan bija pirmā reize kopš 2019. gada, kad visa britu karaliskā ģimene atkal pulcējās kopā uz tradicionālo svētku misi. Divus gadus Covid-19 pandēmijas dēļ šo tradīciju nebija iespējams īstenot.

Princis Viljams un princese Ketrīna ar bērniem apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu 2022. gadā

gallery icon

Draiskulis Luiss neļāva publikai garlaikoties. Viņš līksmoja, rādīja dažādas grimases un steigšus vilka mammu Ketrīnu aiz rokas prom, kad viņa centās parunāt ar kādu no pūļa.

foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press

Tāpat kā karalienes Platīna jubilejas laikā, kad Luiss kļuva par publikas mīluli, arī Pirmajos Ziemassvētkos četrus gadus vecais princis pievērsa sev nedalītu uzmanību! Uz viņa fona Velsas prinča un princeses vecākie bērni, īpaši princis Džordžs, izskatījās ļoti priekšzīmīgi un rāmi.

Nebēdnīgais princis Luiss karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas svinībās

Ceturtdien Londonas centrā notikušajās karalienes Elizabetes II Platīna jubilejas svinībās vienu no galvenajām lomām noteikti ieņēma mazais princis Luiss, Kembridžas ...

gallery icon

Nav brīnums, ka Viljams un Ketrīna reti ņem Luisu līdzi uz karaliskajiem pasākumiem. Pirmkārt, zēns vēl ir ļoti mazs, un, otrkārt, viņu ne mirkli nevar atstāt nepieskatītu.

Princim Luisam uznāk niķis militārās parādes laikā

gallery icon