foto: FAMEFLYNET PICTURES/All Over Pre/ Vida Press
Roda Stjuarta dēls cietis negadījumā - viņu notriecis kravas auto
Šons Stjuarts ar savu slaveno tēvu dziedātāju Rodu Stjuartu.
Slavenības
2022. gada 26. oktobris, 18:30

Roda Stjuarta dēls cietis negadījumā - viņu notriecis kravas auto

Jauns.lv

Britu dziedātāja Roda Stjuarta 42 gadus vecais dēls sociālajos tīklos padalījies ar fotogrāfiju, kurā redzams ar kakla ortozi pēc negadījumā gūtās traumas.

Roda Stuarta dēls Šons Stjuarts guvis savainojumus pēc tam, kad viņu notriekusi smagā automašīna.

Šons, kurš ir britu dziedātāja un viņa pirmās sievas Alanas dēls, “Instagram” mazajos stāstos pirmdien publiskojis attēlu, kurā redzams ar medicīnisko apkakli, kas palīdz turēt kaklu taisnu un to nekustināt.

Roda Stjuarta vecākais dēls Šons Stjuarts

gallery icon

“Mani pie sarkanās gaismas notrieca smagā automašīna. Grūti tagad ārā šajās ielās,” viņš pierakstījis pie attēla.

Vēlāk Šons papildinājis informāciju par savu veselības stāvokli. Viņš publiskojis jaunu fotogrāfiju, kas, visticamāk, uzņemta jau mājās, un to parakstījis ar vārdiem “atpūta un atlabšana”.

foto: Cobra Team / BACKGRID/ Vida Press
Rods Stjuarts ar dēlu Šonu šā gada vasarā.

“Instagram” stāstos redzams tuvplāns Šonam un viņa sunim. Dziedātāja dēls attēlu komentējis sekojoši: “Joprojām ciešu lielas sāpes, bet līdzās ir mans labākais draugs”. Šo teikumu viņš papildinājis ar mirkļbirku “suns dakteris” (#doggy doctor”).

Šo pašu fotogrāfiju Šons Stjuarts publiskojis arī “Instagram” galvenajā ziņu plūsmā un parakstījis ar vārdiem: “Mans labākais draugs vienmēr šeit pie manis… Atgriezīšos pie pieaugušo piektdienas vakariem pēc atpūtas un atveseļošanās.”

Sīkāku informāciju par incidentu un to, kā tas noticis, ne Šons, ne viņa tēvs Rods Stujarts nav snieguši.

Šona vecāki Rods un Alana apprecējās 1979. gadā. Viņu laulība ilga piecus gadus, kuras laikā pasaulē nāca Šons un viņa vecākā māsa Kimberlija Stjuarte. Rodam Stjuartam kopumā ir astoņi bērni.

Šons ir piedalījies vairākos realitātes TV šovos, to skaitā “Keeping Up with the Kardashians”, “The Hills: New Beginnings” un “Sons of Hollywood”.

foto: Vida Press
Rods Stjuarts ar meitu Kimberliju (10) un dēlu Šonu (9) 1989. gadā.

Nesen Roda Stjuarta vārds nonāca ziņu pirmajās slejās pēc tam, kad mūziķis pieņēmis lēmumu izīrēt savu Berkšīras māju septiņu cilvēku bēgļu ģimenei no Ukrainas, kas bija spiesta pamest dzimteni notiekošā kara ar Krieviju dēļ.

Rods Stjuarts iepazīstināts ar šo ģimeni, kad kā aktīvists darbojies, lai palīdzētu Ukrainai. Pēc tikšanās viņš nolēmis izīrēt un mēbelēt māju ģimenei. Kā arī tiek ziņots, ka mūziķis apņēmies vismaz gadu apmaksāt ģimenei īri un citus rēķinus.

foto: Kazden/Shutterstock/ Vida Press
Šons Stjuarts ar māsu Kimberliju 2005. gadā.