foto: Km Press Group/Shutterstock/ Vida Press
Slavenību savienības, kas izjukušas laikā, kad pāris gaidīja bērnu
Denīze, Čārlijs un viņu meitas.
Slavenības
2022. gada 31. oktobris, 06:50

Slavenību savienības, kas izjukušas laikā, kad pāris gaidīja bērnu

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Bērns kā attiecību plāksteris neglābj pat tad, ja esi slavens, bagāts un visuvarens.

2 sievietes, 1 zīdainis un vīrietis

Amerikāņu futbolists Toms Breidijs trīs gadus bija attiecībās ar aktrisi, modeli Bridžetu Moinaenu.

foto: CAMERA PRESS/BFH / XLNY / Vida Press
Bridžeta un Toms.

2006. gada decembrī pāris izšķīrās, un drīz vien aktrises preses pārstāvji paziņoja, ka sieviete ir stāvoklī. Laiks nevarēja būt vēl nepiemērotāks: sportists bija jau jaunās attiecībās ar supermodeli Žizeli Bundhenu.

foto: Hahn Lionel/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Toms un Žizele.

Kā 2009. gadā atklāja Bridžeta, viņa par grūtniecību uzzināja tikai divus mēnešus pēc attiecību izjukšanas – laikā, kad sportists uz sarkanajiem paklājiem pozēja ar Viktorijas eņģeli Žizeli. “Toms nebija dzemdību zālē. Viņš ieradās dzemdību dienā un nākamajā, bet manu roku neturēja,” stāstīja Bridžita. Situācija nebija patīkama arī modelei: “Tas bija izaicinājums. Te es esmu attiecībās ar vīrieti, ar kuru viss ir lieliski, un pēkšņi notiek šis. Nezināju, ko darīt. Bēgt vai palikt.” Tā vietā viņa palika, un pāris bija precējies 13 gadu garumā. Nu gan galā ir jau arī šīs attiecības.

Šausminoša vēsture

Aktieri Denīze Ričardsa un Čārlijs Šīns apprecējās 2000. gadā pēc iepazīšanās filmas "Grēku pilsēta" uzņemšanas laukumā.

Denīze Ričardsa ar bijušā vīra Čārlija Šīna dēliem un savām meitām

gallery icon

Pāris izšķīrās piecus gadus vēlāk, kad Ričardsa bija stāvoklī ar abu otro meitu Lolu. Šķiršanās dokumentos minēts, ka Šīns gan verbāli, gan fiziski sievieti ir aizskāris, izmantojis prostitūtu pakalpojumus, recepšu medikamentus, pornogrāfiju, alkoholu, azartspēles. Viņš arī esot bijis nikns, uzzinot, ka sieviete ir stāvoklī ar iepriekšējo meitu Semu 2003. gadā, un pieprasījis veikt abortu. Lai gan Šīns aizstāvējās, ka tā esot “nomelnošanas kampaņa”, tā bija vien aisberga redzamā daļa, un pāris vēl gandrīz divas desmitgades turpināja cīnīties tiesas zālēs, visbiežāk – par bērnu uzturlīdzekļu maksājumiem.

Aizbildniecības paraugprāva

Bijusī seriāla Intrigante aktrise Kellija Raterforda 2008. gada decembrī paziņoja, ka gaida otro bērnu no vīra uzņēmēja Daniela Gjerša. Mēnesi vēlāk viņa iesniedza tiesā laulības šķiršanas dokumentus.

foto: CAMERA PRESS/Premiere Photo / Vida Press
Daniels un Kellija.

Šķiršanās bija ārkārtīgi sīva – pāris sešu gadu garumā bija iesaistīts starptautiskā cīņā par aizbildniecību (Gjeršs ir Vācijas pilsonis), kur, kā izrādījās, Kellijas advokāti paši bija panākuši Gjerša deportāciju no ASV. Pēc ilgas cīņas beigu beigās situācija vērsās par sliktu pašai aktrisei – uzņēmējs ieguva primārās aizbildniecības tiesības pār abu dēlu Hermesu un meitu Helēnu, un māmiņa abus drīkst apciemot vienīgi Francijā un Monako.

Tas neesot viņa bērns

Kad 2007. gadā viņa bija stāvoklī ar abu meitu Endželu Irisu, aktieris Edijs Mērfijs pameta meiteņu grupas "Spice Girls" bijušo dalībnieci Melāniju.

Edijs Mērfijs aiziet uz pirmizrādi ar 7 saviem bērniem

Holivudas aktieris Edijs Mērfijs (55) savas jaunākās filmas „Mr. Church” pirmizrādes vakaru apmeklēja kopā ar 7 no saviem 9 bērniem. ...

gallery icon

Sākotnēji Mērfijs noliedza savu saistību, bet DNS tests pierādīja pretējo. “Kad tika saņemti DNS testa rezultāti, – nekāds pārsteigums – izrādījās, ka Endžela ir Edija Mērfija bērns. Es jau no pirmās dienas centos veicināt viņu attiecības. Tomēr pāris gadu no viņa neko nedzirdēju, tā ka ir jauki, ka vismaz tagad kontakts sāk veidoties,” mūziķe priecājās.

Bērns neglābj

Reperis Nas un dziesmas "Milkshake" izpildītāja Kelis izšķīrās, kad viņa 2010. gadā bija stāvoklī ar abu dēlu Naitu.

foto: Phil Mccarten/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Nas and Kelis.

“Centāmies pieturēties pie attiecībām, kas jau bija beigušās. Viņa bija stāvoklī, un, ierakstu studijā ierakstot "Distant Relatives", dēls, mūzikai skanot, vēderā sakustējās. Tā bija lieliska, ģimeniska sajūta, kas beidzās laikā, kad ieraksts tika pabeigts,” apgalvoja Nas.

Kelis šo situāciju redzēja citādi un "Instagram" izgāza savas dusmas: “Es izšķīros ar viņa neuzticīgo pakaļu! Neparko nevēlos viņu atpakaļ!” 2018. gadā Kelis atklāja arī, ka Nas esot bijis fiziski un mentāli vardarbīgs, pat tad, kad viņa bija stāvoklī.

Šķirti, jo gaida bērnu

Kad aktrise Elizabete Hērlija ar miljonāru Stīvu Bingu bija 18 mēnešu attiecībās, viņai iestājās grūtniecība. Miljonārs aktrisi esot nekavējoties pametis un pieprasījis paternitātes testu.

foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Elizzabete Hērlija un Stīvs Bings.

Kā miljonāra paziņas apgalvo, Hērlija esot Bingu piemānījusi un atteikusies no aborta piedāvājuma. Kad dēls Damians 2002. gada aprīlī piedzima un DNS tests apstiprināja tēva statusu, Bings situāciju centies risināt ar dāsnām naudas summām. Hērlija atteicās. Ķēpa ar to vien nebeidzās – Damianam vēlāk nācās tiesāties par viņam pienākošos mantojumu no pāragri mirušā tēva, ko savukārt turīgie vecvecāki gribēja atņemt, jo viņš “ir dzimis ārlaulībā”.

Paša izvēle

Aktrise Minnija Draivere par savu grūtniecību paziņoja 2008. gadā, bet neatklāja dēla Henrija tēva vārdu.

foto: Sthanlee Mirador/Sipa USA/ Vida Press
Minnija Draivere ar dēlu.

Tikai četrus gadus vēlāk sabiedrība uzzināja, ka tas ir seriāla "The Ritches" (kurā aktrise filmējās 2007.–2008. gadā) producents Timotijs J. Lea. “Man viņš nav jāsargā, viņš ir pieaugušais un var aizstāvēt pats sevi. Mūsu attiecības bija ļoti sarežģītas, un man negribējās, lai cilvēki, viņu satiekot, rauktu pieri,” ziņoja aktrise. Uz jautājumu, vai Lea uzvedas kā tēvs, Draivere atbildēja: “It kā. Viņš neiesaistījās, tā ir paša izvēle.”