Slavenības
2022. gada 7. oktobris, 13:59

Nikolajam Puzikovam uzradusies romantiski noskaņota pielūdzēja

Jauns.lv

Nesen, viesojoties kanāla "360TV" raidījumā "Pasaki to skaļi", dziedošais policists Nikolajs Puzikovs atklāja, ka tuvāko divu gadu laikā ir apņēmies atrast sev līgaviņu un iestūrēt laulības ostā.

Kamēr Nikolajs vēl ir īstās un vienīgās meklējumos, viņa sirdi cer iekarot kāda romantiski noskaņota fane, kura savu elku regulāri iepriecina ar tortēm un rožu klēpjiem. “Katru reizi, kad pabeidzu maiņu, man dežurants zvana – Nikolaj, tev atkal torti atnesa. Es gan vienmēr esmu baidījies tās ēst, taču mani kolēģi gan kūkas apēd ar gardu muti,” atklāj Nikolajs, piebilstot, ka kopā ar gardumiem viņš no savas talanta cienītājas saņēmis arī ziedus un mīļas vēstulītes.

Iekārojamo vecpuisi fanes pārsteigušas arī iepriekš. Īpaši Nikolajs atceras savu pirmo solo koncertu Kuldīgas pusē, kuru, par brīnumu, klausīties bija sanākušas tikai sieviešu kārtas pārstāves. Tolaik gan māksliniekam bijušas vien pāris dziesmas, ar kurām priecēt pielūdzēju sirdis, tāpēc tās arī koncertā tikušas “laistas pa riņķi.” Savukārt pēc koncerta fanes vēlējušās ar Nikolaju nofotografēties un stāvējušas rindā pēc autogrāfa. Turklāt dažas drosmīgākās pat pārsteigušas jauno dziedātāju ar vēlmi autogrāfu iemūžināt sev uz krūtīm.

Nikolaja Puzikova videoklipa „Dievs tevi mīl” filmēšanas mirkļi

gallery icon

“Es biju puika, divdesmitgadīgs čalis, kurš tolaik domāja - ak, Dievs, kur esmu nokļuvis! Nebija jau tā, ka man nepatika - dāmu uzmanība, protams, glaimoja,” jokojot saka Nikolajs un atklāj, ka fanu drosmīgo lūgumu tolaik esot bez vārda runas izpildījis.

Sanāk, kas var, Puzikovs bučo!

Kas to būtu domājis, ka Kārlēns, ko atveido Nikolajs Puzikovs, ir tik nasks uz mutēšanos.

gallery icon