Mūzika
2022. gada 20. septembris, 13:13

Asa sižeta īsfilma ar pikantām ainām - jaunu videoklipu klajā laiž Miks Galvanovskis un xantikvariāts

Jauns.lv

Dziedātājs Miks Galvanovskis sadarbībā ar reperi xantikvariātu laiž klajā videoklipu un dziesmu "Liec mani mierā". Videoklipā dalību ņēmušas vairākas vietējās zvaigznes un galveno lomu atveido Ieva Adamss.

Dziesmas “Liec mani mierā” videoklips ir veidots kā asa sižeta īsfilma ar īpaši pikantām ainām, kas skatītājus nespēs atstāt vienaldzīgus. Kopumā videoklipa tapšanā ir iesaistījušies ap 70 cilvēkiem.

Dažas dienas pirms videoklipa publicēšanas tika aizvadīta prezentācija “The Sinners Club” telpās, pēc tās klipa autori un dalībnieki dalījās savos iespaidos: “Tās bija divas absolūti trakas un brīnišķīgas dienas! Vairāk nekā šaudīšanos filmēšanas laukumā es izbaudīju to, kā es naktī pārnāku mājās, visa asinīs, ar ieroci rokās... Bērniem beidzot radies respekts pret māmiņu! Savukārt man ir milzīgs respekts pret kolosālo komandu un superoganizēo procesu, un, protams, pašu vaininieku, kuš zina ko grib, un spēj to dabūt gatavu! Starp citu, dziesma nav par mani, ja kas...!” komentē galvenās lomas atveidotāja Ieva Adamss.

“Daudzi to noteikti nezina, bet esmu liels alternatīvās un smagās mūzikas cienītājs. Kad Miks mani aicināja piedalīties dziesmā, es biju patīkami pārsteigts, uzrakstīt ko “roķīgāku” man ir gribējies jau sen. Kaifoju, strādājot gan studijā, gan filmēšanas laukumā, un esmu ļoti gandarīts, ka ar Miku mums izveidojusies laba draudzība,” piemetina xantikvariāts.

“Šis viennozīmīgi būs mans jaudīgākais un iespaidīgākais klips līdz šim, ar tik lielu un varenu komandu var tiešām izdarīt visu,” pauž Miks. 

Videoklipā pedalījušās tādas vietējās slavenības kā Ieva Adamss, DJ un radio ētera personība Toms Grēviņš, aktrise Lelde Dreimane, rokmūzikas leģenda Jānis Bukums, influenceris Felipe Gabriels, žurnālists Ēvalds Dukuls un citi.

Dziesmu veidojis un producējis Reinis Briģis, bet pēc skaņdarba finalizēšanas tā vēl paspējusi nonākt Zviedrijā pie atpazīstamā smagās mūzikas skaņu režisora Jensa Borgena, kurš pielika savu roku pie dziesmas skanējuma to masterējot. Videoklipu veidojis un režisējis Elvis Lācis.

Miks Galvanovskis ir mūziķis un uzņēmējs. Lielāku atpazīstamību guvis, piedaloties šovā “Supernova 2022”, kur finālā ieguva ceturto vietu.

Mika Galvanovska albuma "No 2 līdz 5" prezentācija

Mūziķis Miks Galvanovskis Vecrīgas terasē "Doma dārzs" prezentēja savu EP albumu "No 2 līdz 5".

gallery icon