Slavenības
2022. gada 10. augusts, 06:45

Rita Ora slepenā ceremonijā Londonā apprecējusies

Jauns.lv

Kosovā dzimusī britu dziedātāja Rita Ora (31) un jaunzēlandiešu režisors Taika Vaititi (46) kļuvuši par precētu pāri. Kāzas notikušas nepilnus divus mēnešus pēc Holivudas režisora izteiktā bildinājuma.

Mīļotie viens otram jāvārdu devuši intīmā ceremonijā Londonā, pirmdien par Ritas Oras un Taika Vaititi laulību ceremoniju vēstīja britu laikraksts “The Sun”. Pēc kāzām Rita pieņēmusi vīra uzvārdu un turpmāk būs zināma kā Vaititi-Oras kundze.

Rita Ora un Taika Vaititi

gallery icon

“Tā bija patiešām intīma ceremonija un ļoti īpaša visiem klātesošajiem,” laikrakstam pastāstījis kāds vārdā nenosaukts aculiecinieks. “Viņu vistuvākie un vismīļākie redzēja, cik neprātīgi iemīlējušies viņi ir.”

Paziņa norādījis, ka dziedātāja vēlējusies nelielas kāzas, lai “saglabātu abu attiecības pēc iespējas privātākas”.

Dziedātāja Rita Ora ar ģimeni

gallery icon

Zinātājs paturpinājis: “Ir plānots sarīkot lielu, šovbiznesa stila ballīti, taču neceriet, ka tā tiks atspoguļota žurnālā, kas sola visaugstāko cenu par fotogrāfijām.”

Ziņu par neseno kāzu ceremoniju Rita šķietami pati apstiprinājusi svētdien publiskotajā “Instagram” ierakstā. Viņas zeltnesi rotāja gredzens, kas ļoti izskatās pēc laulības gredzena stīpiņas.

foto: Instagram

Ritas Oras un Taikas Vaititi pārstāvji pagaidām oficiālu paziņojumu nav snieguši.

Zināms vien tas, ka pagaidām pāris pasakainā medusmēnesī nav devies, un Rita ir atgriezusies studijā, kur strādā pie sava trešā studijas albuma.

Rita publiskojusi fotogrāfiju, kurā viņas vīrietis saulainā nedēļas nogalē redzams malkojam glāzi vīna. Viņai šo fotogrāfiju atsūtījusi ģimenes draudzene aktrise Kamerona Diaza. Lai gan Rita mīļotā roku ar gredzenu piesegusi ar uzrakstu, Ritas māsa publiskojusi līdzīgu fotogrāfiju un tajā ir redzams sudraba gredzens uz Taikas kreisās rokas zeltneša.

foto: Instagram

Rita un Taika ir pāris pusotru gadu. Abi satuvinājušies pēc kopīga darba Austrālijā, kur Rita darbojās šova “The Voice” žūrijā. Abi pirmo reizi kopā publisku pasākumu apmeklēja aizvadītā gada augustā, ierodoties uz filmas “The Suicide Squad” pirmizrādes vakaru Losandželosā.

Viņi viens otru pazīst un ir draugi daudz ilgāku laiku.

Šā gada Valentīndienā Rita publiskoja mīlīgu fotogrāfiju, kurā redzami abi kopā un rakstīja: “Mēs. Pirms četriem gadiem. Un tagad. Paldies, ka esi foršs un mūždien mani izklaidē.”

Rita un Taika savas kopdzīves laikā jau paspējuši padzīvot visdažādākajās pasaules malās – Sidnejā, Losandželosā un Londonā. Iespējams, ka mazliet laika vienā vietā ir medusmēnesis, kāds viņiem tieši šobrīd ir visvairāk nepieciešams.