Bruklins Bekhems un Nikola Pelca

gallery icon
Slavenības
2022. gada 11. aprīlis, 14:31

Publiskotas pirmās fotogrāfijas no Bekhemu dēla 3,5 miljonus vērtajām kāzām

Jauns.lv

Aizvadītajā sestdienā par precētu pāri kļuva Deivida un Viktorijas Bekhemu vecākais dēls modelis un fotogrāfs Bruklins Bekhems un aktrise Nikola Pelca. Jaunais pāris jau parādījis pirmās kāzu fotogrāfijas. Savukārt tiesības pirmajiem atspoguļot kāzu norisi dotas modes žurnālam “Vogue” britu izdevumam. Par modes bībeli dēvētajā žurnālā tās nosauktas par “mūsdienu pasaku”.

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca viens otram jāvārdu deva greznā kāzu ceremonijā, kas izmaksājusi 3,5 miljonus ASV dolāru. Kāzas apmeklēja neskaitāmas A līmeņa slavenības. Kāzu rīkošanu savās mājās Floridā bija uzņēmušies līgavas vecāki miljardieri Nelsons un Klaudija Pelci.

Uzsākot jauno vīra un sievas dzīvi, Bruklins un Nikola sociālajos tīklos padalījušies ar pirmajām savas lielās dienas fotogrāfijām.

Viena no fotogrāfijām ir melnbalta, tajā iemūžināts mirklis no svinīgā banketa. Bruklins tur pie rokas savu smaidošo sievu, un abi dodas cauri banketa zālei.

Ar šo ierakstu Bekhems arīdzan apstiprinājis, ka pēc kāzām pieņēmis sievas uzvārdu un turpmāk abiem būs dubultuzvārdi. Savu “Instagram” ierakstu jaunais vīrs parakstījis ar vārdiem: “Pelcu Bekhemu kungs un kundze”.

Citā kāzu fotogrāfijā, ko uzņēmis “Vogue” fotogrāfs, Bruklins redzams pēc pasūtījuma darinātajā “Dior” uzvalkā kopā ar savu tēti bijušo futbolistu Deividu Bekhemu un abiem jaunākajiem brāļiem - Romeo (19) un Krūzu (17). Šajā attēlā nav redzama mazā māsa Hārpere (10) un mamma modes dizainere un bijusī “Spice Girls” dziedātāja Viktorija.

Arī Nikola sociālajos tīklos padalījusies ar vairākām kāzu fotogrāfiju. Vienā no tām viņa parāda savu kāzu kleitu, kas ir modes nama “Valentino” darinājums. Tērps ir klasisks minimālisma stilā ieturēts bez izskaistinājumiem un kruzuļu kalniem. Par līgavas grimu šajā dienā rūpējusies “Chanel” meistare Keita Lī, bet matus ieveidojusi Adila Abergela.

“Mana sapņu kleita, paldies jums, @lesliefremar @maisonvalentino,” pie fotogrāfijas pierakstījusi Nikola. Savukārt Bruklins šo pašu attēlu publiskojot savā “Instagram” lapā, to parakstījis ar vārdiem: “Mana skaistā līgava”.

foto: Instagram

Bruklina tēvs Deivids sava vecākā dēla kāzu dienā bija īpaši emocionāls, rakstot: “Mani skaistie zēni, ļoti lepns tētis.. Apsveicam Bustu [mīļvārdiņš, kā ģimenē uzrunā Bruklinu – Aut.] ar dzīvi, kas piepildīta ar laimi, mēs vienmēr būsim līdzās.”

foto: Instagram

Sveicot Nikolu savā ģimenē, viņš piebilst: “Apsveicam Bekhema kungu un kundzi. Laipni lūgta ģimenē @nicolaannepeltz. Mīlam tevi, Bust.”

foto: Instagram

Kāzas notika Nikolas vecākiem piederošajā 103 miljonus ASV dolāru vērtajā savrupmājā okeāna krastā Floridā. Kāzu svinību vajadzībām uz īpašuma zemes bija uzceltas vairākas ļoti lielas teltis, kur rīkot svinības. Godinot līgavas vecākus, kāzu ceremonija bija ieturēta ebreju un katoļu tradīcijās.

Gatavošanās darbi Bruklina Bekhema un Nikolas Pelcas kāzām līgavas tēva īpašumā Floridā

gallery icon

Pirmajai kāzu dejai jaunais pāris bija izvēlējies rokenrola karaļa Elvisa Preslija skaņdarbu “Only Fools Rush In”, ko svinībās izpildīja Dienvidafrikāņu mūziķis Loiso.

Pēc tam pie dīdžeja pults stājās latino mūziķis Marks Antonijs.

Viena no kāzu viešņām, tenisiste Serēna Viljamsa vēlāk atklāja, ka nav spējusi aizmigt pēc tam, kad no ballītes atgriezusies savā istabā vien četros rītā.

“Instagram” mazajos stāstos tenisa čempione saviem sekotājiem, rakstīja: “Man tagad tik ļoti ir pienācis laiks iet gulēt. Es sev saku, ej gulēt, Serēna, ej gulēt. Man vajag iejaukšanos miegā. Ar labunakti vai labrīt!”

Kāzu svinības arīdzan bija labs iemesls, lai kopā pulcētos “Spice Girls” dalībnieces. Viesu vidū bija Viktorijas grupas biedrenes Mela C un Mela B. Taču Džerija Hornere (ex Halivela)  un Emma Bantone uz ASV notiekošajām svinībām nevarēja ierasties.

„Spice Girls” solistes Olimpisko spēļu noslēguma ceremonijā 2012. gadā

gallery icon

Kāzas apmeklēja arī tuvs Bekhemu draugs šefpavārs Gordons Remzijs ar sievu Tanu un bērniem Tilliju un Meganu, kā arī aktrise Eva Longorija, Serēnas Viljamsas māsa tenisiste Venusa Viljamsa.

Lai gan šīs bija svinības tikai ģimenēm un draugiem, kāzu viesi bija lūgti ar saviem tālruņiem kāzās nefotografēt.

Pirms kāzām izskanēja runas, ka lūgto viesu vidū būs arī princis Harijs un Megana Mārkla. Klātienē Saseksas hercogi svinības tomēr neapmeklēja.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Viktorija un Deivids Bekhemi prinča Harija un Meganas Mārklas kāzās 2018. gadā.

Lūgto viesu vidū bijusi arī Kembridžas hercogu ģimene, taču arī viņi nav svinības apmeklējuši, bet ir nosūtījuši apsveikumu.

Ka zināms, ka Bekhemi bija lūgto viesu skaitā kā Kembridžu, tā Saseksu kāzās, tāpēc nav brīnums, ka viņi vēlējās atbildēt hercogu izrādītajam godam ar to pašu, uzlūdzot viņus uz sava vecākā dēla kāzām. Princis Viljams nosūtījis personīgu atbildi, pateicoties par ielūgumu un novēlot jaunajai ģimenei visu to labāko. “The Sunday Mirror” rīcībā nonākusi informācija, ka Viljams novēlējis daudz prieka skaistajā dienā, bet apliecinājis, ka ar sievu un bērniem nevarēs ierasties klātienē.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Viktorija un Deivids Bekhemi prinča Viljama un Keitas Midltones kāzās 2011. gadā.

Nākamajā rītā pēc kāzām Bruklins un Nikola ieturējuši intīmas vēlās brokastis kopā ar saviem vecākiem.

Bruklins Bekhems un Nikola Pelca dodas uz vēlajām brokastīm nākamajā rītā pēc kāzām

gallery icon

Bruklins jauno sievu vizinājis “vintage” stila automašīnā – ļoti līdzīgi kā Harijs un Megana savā kāzu dienā 2018. gadā. Bruklinu pāris izvēlējies 1958. gada “Jaguar XK150S”.

Jaunlaulātie princis Harijs un Megana Mārkla ceļā uz kāzu banketu

gallery icon