foto: REUTERS/SCANPIX
Pēc pļaukas uz "Oskara" skatuves pamiera nebūs? Kriss Roks neesot zinājis par Vila Smita sievas slimību
Pirms "Oskara" saņemšanas Smits šokēja auditoriju, kārtīgi iesitot pa seju vakara vadītājam Krisam Rokam, jo viņš pajokoja par Smita sievu.
Slavenības
2022. gada 28. marts, 23:53

Pēc pļaukas uz "Oskara" skatuves pamiera nebūs? Kriss Roks neesot zinājis par Vila Smita sievas slimību

Jauns.lv

Aktieri Vils Smits un Kriss Roks tomēr nav izlīguši pēc incidenta kinoakadēmijas "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā.

Kā ziņo "TMZ", abi aktieri kopš notikušās ķildas nav nesarunājas. Kāds labi informēts avots atklājis, ka Roks un Smits nav salabuši, lai gan iepriekš mūziķis Diddy apgalvojis, ka viss starp abiem esot kārtībā.

Kā apliecina kāds avots, Roks pēc notikušā esot devies uz savu ģērbtuvi, bet pēc tam atstājis pasākumu. Tikmēr vēl kāds avots pastāstījis, ka Roks neesot zinājis par Vila sievas slimību.

To, ka Vila Smita sievai diagnosticēta alopēcija, Džada Pinketa Smita publiski atklāja 2018. gadā. Alopēcija ir autoimūna slimība, kas izraisa matu izkrišanu. Mati var izkrist saujām, atstājot tukšus plankumus uz skalpa. Alopēcijai nav zināmu ārstēšanas metožu.

Jauns.lv jau vēstīja, kinoļaudis svētdien Losandželosā pulcējās uz Kinoakadēmijas "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju, pat nenojaušot par to, ka uz skatuves izvērtīsies konflikts.

Aktieris Vils Smits pamatīgi pārsteidza un šokēja sanākušos, veltot pamatīgu pliķi pa seju vakara vadītājam, aktierim un komiķim Krisam Rokam.

“Oskara 2022” balvu ceremonijas vakara labāk ģērbtās slavenības

gallery icon

Roks gatavojās pasniegt balvu par labāko dokumentālo filmu, kad izmeta joku par Smita sievas Džadas Pinketas skūto galvu.Džada, es mīlu tevi. G.I. Džeina 2 (filma "Kareive Džeina"), nespēju sagaidīt, kad redzēšu tevi," pasmejoties par Smitas skūto galvu, sacīja Roks.

Kā zināms, 1997. gada filmā "Kareive Džeina", kurā galveno lomu atveido Demija Mūra, Mūrai nācies noskūt matus. Roks šķietami norādījis, ka Džada Smita varētu pretendēt uz galveno lomu filmas otrajā daļā.

Pārējiem zālē izplūstot smieklos, pati Džada Smita nespēja noslēpt savu nepatiku par neizdevušos vakara vadītāja joku. Smaids no viņas sejas ātri vien nozuda. To pamanīja arī viņas vīrs, aktieris Vils Smits, kurš rīkojās ļoti impulsīvi - taisnā ceļā uzgāja uz skatuves un pamatīgi iebelza Rokam pa seju, vēlāk vairākas reizes brīdinot komiķi nekad vairs neizteikt viņa sievas vārdu.