foto: EPA/Scanpix
Šineida O’Konora dažas dienas pēc dēla nāves nogādāta slimnīcā - ir bažas, ka dziedātāja grasās veikt pašnāvību
Īru dziedātāja Šineida O’Konora.
Slavenības
2022. gada 17. janvāris, 09:45

Šineida O’Konora dažas dienas pēc dēla nāves nogādāta slimnīcā - ir bažas, ka dziedātāja grasās veikt pašnāvību

Jauns.lv

Īru dziedātāja Šineida O’Konora dažas dienas pēc dēla pašnāvības nogādāta slimnīcā. Ir bažas, ka mūziķe pati varētu censties izdarīt pašnāvību, jo par to liecina viņas ieraksti sociālajos tīklos.

Dziedātājas Šineidas O’Konoras 17 gadus vecais dēls Šeins divas dienas pēc pazušanas no slimnīcas miris tika atrasts 7. janvārī. Kā mikroblogošanas vietnē "Twitter" iepriekš rakstīja sērojošā māte, dēls pirms tam atradies slimnīcā, jo pirms pāris dienām jau veicis divus pašnāvības mēģinājumus.

Nu pati 55 gadus vecā O'Konora tviterī ierakstījusi, ka grasās "sekot dēlam". "Nav jēgas dzīvot bez viņa," tā tvītoja dziedātāja. "Es iznīcinu visu, kam pieskaros. Es paliku tikai viņa dēļ. Un tagad viņš ir prom. Esmu iznīcinājusi savu ģimeni. Mani bērni nevēlas mani pazīt."

Īru dziedātāja Šineida O’Konora pēdējo gadu laikā

gallery icon

Vēlāk gan Šineida ierakstīja: "Es atvainojos. Man to nevajadzēja teikt. Es tagad esmu kopā ar policistiem - ceļā uz slimnīcu. Piedodiet, ja kādu aizskāru. Bez sava bērna esmu pazudusi un ienīstu pati sevi. Slimnīca uz kādu laiku palīdzēs. Bet es atradīšu Šeinu. Šī ir tikai aizkavēšanās."

Šeins dzima dziedātājas attiecībās ar mūziķi Donalu Lanniju. Šineidai ir vēl trīs bērni - Džeiks, Roizīna un Ješua.