Slavenības
2021. gada 17. decembris, 12:39

“Sekss un lielpilsēta” aktieris Kriss Nots apsūdzēts jaunāku sieviešu izvarošanā

Jauns.lv

Amerikāņu aktieris Kriss Nots neilgi pēc seriāla “Sekss un lielpilsēta” turpinājuma “And Just Like That” parādīšanās skatītāju ekrānos ierauts skandālā – divas sievietes apsūdzējušas viņu izvarošanā.

Skaļā ziņa tika publicēta portālā “The Hollywood Reporter” ceturtdien, 16. decembrī, vēstot, ka abas sievietes atsevišķi vērsušās pie medija, atklājot, ka vairāk nekā pirms desmit gadiem Nots pret viņām veicis seksuālo vardarbību. 40 gadu un 31 gadu vecās sievietes, nav savā starpā pazīstamas, un vērsušās pie medija ar vairāku mēnešu laika posmu starpā.

Abas teikušas, ka Nota parādīšanās ekrānos populārajā seriālā “And Just Like That”, kur viņš attēlo galvenās varones Kerijas mīļoto – Lielisko vīrieti – uzjundījušas sāpīgās atmiņas par notikumiem Losandželosā 2004. gadā un Ņujorkā 2015. gadā.

Viņam bija 49 gadi, viņai – 22

Viena no sievietēm oktobrī medijam atklāja, ka Nots viņu izvaroja 2004. gadā, kad viņai bija 22 gadi. Viņš tolaik bija 49 gadu vecs. Nots viņu bija uzaicinājis ciemos uz savu dzīvokli Holivudā. Pēc notikuma sievietes draudzene viņu aizveda uz slimnīcu, kur viņai tika uzliktas šuves.

Otra sieviete augustā atklāja, ka nepatīkamais notikums noticis 2015. gadā pēc randiņa Ņujorkā, kad viņa bija 25 gadus veca. Notam tobrīd bija 60 gadi.

“Kategoriski nepatiesas” apsūdzības

Kad “The Hollywood Reporter” sazinājies ar apsūdzēto, Nots atbildējis, ka “apsūdzības, ko pret mani veikušas personas, ko es satiku pirms daudziem gadiem, ir kategoriski nepatiesas. Šie stāsti varētu būt 30 gadu vai 30 dienu seni - “nē” vienmēr nozīmē “nē”. Un tā ir robeža, ko es nepārkāpu. Mūsu tikšanās bija vienprātīgas.”

“Ir grūti neapšaubīt konkrēto brīdi, kuros šie stāsti nāk gaismā. Es nezinu pilnīgi droši, kāpēc tie parādās tagad, bet es noteikti zinu to, ka es neuzmācos šīm sievietēm.”

Lieliskais vīrietis - seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots uz ekrāna un reālajā dzīvē

gallery icon

Uzņēmumi apsūdzības uztver nopietni

Jauns.lv ja vēstīja, ka neilgi pēc “And Just Like That” seriāla parādīšanās skatītāju ekrānos, velotrenažieru firma “Peleton” nāca klajā ar asprātīgu reklāmu. Seriālā Nota attēlotais Lieliskais vīrietis piedzīvoja nāvējošu infarktu, trenējoties uz “Peleton” trenažiera, tādēļ viņi laida klajā reklāmas rullīti, kurā “Misters Bigs” nebūt nav miris, bet gan dzīvs un vesels, turklāt bauda jaunu dzīvi kopā ar skaisto velotrenažieru instruktori. 

Kad apsūdzības pret Notu parādījās medijos, “Peleton” no aprites izņēma reklāmas rullīti. Kompānija paziņoja, ka pagaidām arhivēs savu sociālo mediju ierakstus, kas saistīti ar šo video, kā arī pārtrauks tā izplatīšanu, kamēr viņi “noskaidros vairāk” par apsūdzībām.

69 gadu vecais Kriss Nots ir spēlējis plaši pazīstamos seriālos, tostarp, “Likums un kārtība” un “Labā sieva”, tomēr vislabāk ir pazīstams kā “Mistera Big” lomas atveidotājs seriālā “Sekss un lielpilsēta”. Viņš sešās sezonās un pēcāk sekojošajās filmās ir galvenā mīlas interese Kerijai Bredšovai.

Kriss Nots un Sāra Džesika Pārkere seriālā "Sekss un lielpilsēta"

Kriss Nots un Sāra Džesika Pārkere seriālā "Sekss un lielpilsēta".

gallery icon