Slavenības
2021. gada 10. augusts, 16:56

Pāragri mirušā aktiera Pola Vokera meita paziņo par saderināšanos

Jauns.lv

Aktiera Pola Vokera (1973-2013) 22 gadus vecā meita Medova Vokere līdz šim par savu privāto dzīvi izvairījusies runāt publiski, taču tagad viņa atklājusi, ka ir saderinājusies un gatavojas kāzām.

Pola Vokera meita Medova Vokere 2021. gadā

gallery icon

Medova Vokere 2019. gadā atgriezās sociālajos tīklos un paziņoja par savu nodomu uzsākt modeles gaitas. Jaunietes vizuālie dotumu un atpazīstamība neapšaubāmi bija priekšrocība izvēlētajā ceļā. Tā uzskatīja arī vadošās modeļu aģentūras, kas pat sacentās, lai tikai viņiem izdotos noslēgt līgumu ar jauno modeli. Tā rezultātā Medova kļuva par vairāku pasaulslavenu modes zīmolu reklāmas seju un aizvien biežāk viņas fotogrāfijas sāka parādīties uz glancēto žurnālu vākiem.

Guvusi pirmos panākumus karjerā, Vokere nolēma sakārtot arī savu privāto dzīvi. Šā gada jūnijā viņa plašākai sabiedrībai atklāja, kas ir viņas mīļotais vīrietis. Par to kļuvis 25 gadus vecais Luijs Tontons-Allans, kurš nesen kā uzsācis aktiera karjeru. Viss liecina, ka pāra romantiskās attiecības attīstās strauji – abi mīlnieki paziņojuši par saderināšanos.

Medova sociālajos tīklos padalījusies ar video, kurā redzama baseinā, ģērbusies peldkostīmā. Viņa pieskaras sejai ar roku, kuras zeltnesi rotā saderināšanās gredzens ar iespaidīga lieluma briljantu. Sīkāka informācija par gaidāmajām kāzām vēl netiek sniegta, taču publiskotajā video Vokere izskatās saviļņota un laimīga.

Atgādināsim, ka Medovas tēvs – franšīzes “Ātrs un bez žēlastības” aktieris Pols Vokers – gāja bojā 2013. gada novembrī. Viņa dzīvība izdzisa traģiski, ejot bojā autoavārijā. Medova ir aktiera vienīgais bērns. Viņa nākusi pasaulē Vokera attiecībās ar Rebeku Soterosu. Līdz 13 gadu vecumam Medova dzīvoja Havaju salās kopā ar mammu, taču uzturēja ciešas attiecības arī ar tēvu, kurš aktīvi iesaistījās meitas audzināšanā. 2011. gadā Medova pārcēlās dzīvot pie tēva.

Aktiera Pola Vokera meita Medova

gallery icon

Viņas krusttēvs ir Pola Vokera kolēģis un tuvs draugs Vins Dīzels. Abi aktieri savulaik bijuši tik tuvi draugi, ka Vokera māte savu dēlu dēvējusi par Dīzela “otru pusīti”. Dzīves nogalē Polu saistīja romantiskas attiecības ar Jasmīnu Pilčardu-Gosnellu.

Jasmīnas un Pola Vokera mīlestības laimīgie mirkļi

gallery icon

Pols Vokers 2013.gada bildēs

gallery icon

Aktiera Pola Vokera traģiskās avārijas vieta

gallery icon