foto: Kirby Lee-USA TODAY Sports/Sipa / Vida Press
Filmas "Viens pats mājās" zvaigzne Makolijs Kalkins kļuvis par tēvu
Slavenības
2021. gada 12. aprīlis, 23:11

Filmas "Viens pats mājās" zvaigzne Makolijs Kalkins kļuvis par tēvu

Jauns.lv

Holivudas aktieris Makolijs Kalkins un bijusī "Disney Channel" zvaigzne Brenda Songa sveikuši pasaulē savu pirmo kopīgo bērnu un nosaukuši viņu Kalkina traģiski bojāgājušās māsas vārdā, vēsta ārvalstu tabloīdi.

40 gadus vecais milzu popularitāti iemantojušās filmas "Viens pats mājās" aktieris jūtas laimīgs par bērna nākšanu pasaulē un nosaucis zēnu par Dakotu.

Kā ziņo izdevums "Esquire", zēns piedzimis Losandželosā 5. aprīlī. Tiek ziņots, ka bērna nosaukšana vārdā Dakota ir veltījums Makolija māsai, kura 2008. gadā guva nāvejošas traumas pēc tam, kad pie bāra Losandželosā izgāja priekšā braucošai automašīnai.

Makolijs Kalkins iepozē „Happy Socks” īso zeķīšu reklāmā

gallery icon

Tolaik Makolijs māsas nāvi raksturojis kā "briesmīgu traģisku negadījumu". Pēc negadījuma netika veikta kriminālizmeklēšana, jo konstatēts, ka vadītājs nebija piedzēries vai braucis neatbilstoši noteikumiem. Notikumā vietā viņš centies palīdzēt Dakotai. 

Makolijs pirmo reizi satika Brendu 2017. gadā "Changeland" filmēšanas laukumā. Pāris grūtniecību turēja noslēpumā. Sarunā ar "Esquire" Makolijs iepriekš pajokoja, ka kļuvis par tēti, taču toreiz sacīja, ka esot vairāki faktori, kas jāņem vērā:

Makolijs Kalkins un Maikls Džeksons

Filmas „Viens pats mājās” zvaigzne Makolijs Kalkins un popmūzikas karalis Maikls Džeksons bija labākie draugi.

gallery icon

"Mēs daudz trenējamies. Rīkojāmies īstajā laikā. Jo nekas neuzbudina vairāk, kad tava dāma ienāk istabā un saka: "Mīļais, man ir ovulācija"." 

Brenda izdevumam sacīja: "Tu nevari būt ar viņu un nebūt laimīga. Cilvēki nespēj iedomāties, cik neticami mīļš un uzticams, jauks un gudrs viņš ir."